Kysely sähköisen allekirjoituksen käytöstä KIRA-alalla
Keväällä 2020 starttaava #kynätpois -haaste tähtää kiinteistö- ja rakentamisalan toiminnan tehostamiseen kannustamalla koko toimialaa sähköisen allekirjoituksen käyttöönottoon. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa katkeamattomat digitaaliset prosessit, tuottaa selvää ajan ja rahan säästöä kaikille osapuolille, ja paperista luopumisella on myös positiivisia ympäristövaikutuksia.

Koko KIRA-ala tarvitsee yhä kipeämmin konkreettisia esimerkkejä prosessien sähköistämisestä ja toimialan kestävän digitalisoinnin hyödyistä. Vastaamalla tähän kyselyyn autat meitä ymmärtämään paremmin sitä lähtötilannetta, josta kampanjamme ponnistaa. Etsimme myös ekosysteemistämme toimijoita kertomaan digitalisaatiotarinoitaan osana kampanjaa.

Kiitos vastauksistasi!

---

#kynätpois-haasteen mahdollistavat Rakennusteollisuus RT, RAKLI, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL, Isännöintiliitto, Kiinteistötyönantajat, Kiinteistövälitysalan keskusliitto KVKL, Rakennustietosäätiö RTS, sekä Arkkitehtitoimistojen liitto ATL ja Kiinteistöliitto. Ympäristöministeriö tilasi kampanjan valmistelun ja kampanja on saanut myös tukea Kiinteistöalan koulutussäätiöiltä.

Kampanjan koordinoinnista ja konseptoinnista vastaa KIRAHub (KIRA-InnoHub ry). KIRAHub on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka missiona on vauhdittaa rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota. KIRAHub työskentelee tiiviissä yhteistyössä valtionhallinnon, kuntien, yksityisen sektorin ja tutkimuslaitosten kanssa.

Kampanjan kumppanina toimii sähköistä allekirjoitusta erityisesti KIRA-alalle tarjoava SignSpace. Kumppanuusmahdollisuutta tarjottiin avoimesti kaikille lähtöselvityksessä tunnistetuille palveluntarjoajille.
Minkä tahon kautta sait kutsun tähän tutkimukseen? *
Valitse toimialasi? *
Mikä on organisaatiosi henkilöstömäärä? (merkitse lukuna)
Your answer
Mikä oli organisaatiosi liikevaihto vuonna 2019? (merkitse lukuna)
Your answer
Montako asiakirjaa organisaatiossasi allekirjoitetaan kuukausittain? (Arvioi suuntaa antavasti)
Your answer
Montako sivua allekirjoitettavat dokumenttinne yleisimmin sisältävät? (Arvioi suuntaa antavasti)
Your answer
Montako allekirjoitusta nämä dokumentit yleisimmin sisältävät? (Arvioi suuntaa antavasti)
Your answer
Käytetäänkö organisaatiossasi jo sähköistä allekirjoitusta? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KIRAHub. Report Abuse