OECD HEInnovate kutatás zárókonferencia 2016. november 29.
Kedves Érdeklődő!

Az OECD-EB-EMMI-TKA HEInnovate országos kutatás és jelentés záró konferenciáján felmerült az igény egy szakértői, együttműködési hálózat létrehozására a felsőoktatási intézmények ún. harmadik missziója, a tudáscsere és a vállalkozóiság fejlesztése céljából. Megtiszteltetésnek vesszük, ha megosztja velünk a hálózattal, a HEInnovate projekt továbbvitelével kapcsolatos véleményét. Kérjük, hogy a kérdőív kérdéseire adott válaszaival segítse munkánkat és a folyamat továbbvitelét!


Köszönjük hasznos segítségét!
1. Ismeri a HEInnovate eszközt?
2. Használta már a HEInnovate eszközt?
3. Mit gondol az Önök intézményében fogják használni a HEInnovate eszközt? Ön szerepet tud vállalni ennek ösztönzésében?
4. Ön milyen intézményi jó példát mutatna be tudáscsere vagy vállalkozói utak témában?
Your answer
5. Milyen intézményi kihívásra keresne választ leginkább a HEInnovate 7 dimenziója kapcsán?
Your answer
6. Milyen intézkedési javaslata lenne ennek megoldására?
Your answer
7. Ön mit várna egy hazai HEInnovate hálózattól? Ön részt venne a HEInnovate hálózat tevékenységeiben? És ha igen, mit gondol, Ön miben tudna hozzájárulni az együttműködéshez?
Your answer
8. Van egyéb, illetve a fentieket kiegészítő megjegyzése / javaslata a hálózattal, együttműködéssel, a HEInnovate-tel kapcsolatban?
Your answer
9. (Opcionális) Megtiszteltetésnek vesszük, ha megadja elérhetőségeit, hogy az Ön által felvetett javaslatok kapcsán fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy