Pohjois-Suomen Journalistit ry:n koulutus- ja kevätkokousviikonloppu 22-23.4.
Pohjois-Suomen Journalistit ry:n koulutus- ja kevätkokousviikonloppu pidetään 22-23.4. Radisson Blu -hotellissa Oulussa.
PoJo:n kevätkoulutuksen ajankohtaisena aiheena on tekoäly. Koulutus järjestetään yhteistyössä Radio- ja televisiotoimittajien liiton ja Savo-Kainuun journalistien kanssa.

Iltaohjelmassa pääsemme vierailemaan Kiertokaaren huhtikuun lopussa avautuvassa kierrätysmyymälässä Limingantullissa. Mukana kiertokaaren tiedottaja Sari  Arffman ja työnjohtaja Mika Inkala. Tilaisuus kestää 18-20.  Mikäli osallistut iltaohjelmaan ja tulet autolla, varauduthan ottamaan muita kyytiisi.
 
Mikäli tarvitset majoituksen, ilmoittaudu viimeistään 10.4. kello 21.00 mennessä.
Muutoin viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.4. kello 15.00 mennessä.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia! Jos ilmoittautunut peruu osallistumisensa ilmoittautumisajan umpeuduttua tai mitään ilmoittamatta vain jättää tulematta, yhdistys perii sille koituneet todelliset kulut. Sairastuneilta, joilla on esittää lääkärintodistus, ei maksua peritä.

PoJon ulkopuoliset jäsenet! Sovi mahdollisista km-korvauksista ja muista korvauksista oman yhdistykseksi kanssa. PoJo maksaa korvauksia vain omille jäsenilleen. Muutoin koulutus, ruoka ja iltaohjelma ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Journalistiliiton jäsenille. Sunnuntain sääntömääräinen kokous on vain PoJon jäsenille. 

Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vastausviestiä sähköpostiin, mutta kaikkien tämän lomakkeen täyttävien ilmoittautumiset tulevat kyllä perille.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimesi *
Sähköpostiosoitteesi *
Jäsenyhdistys, johon kuulut (esim. PoJo, RTTL..) *
Osallistun *
Tarvitsen majoituksen *
Osallistun lauantain iltaohjelmaan *
Mikäli osallistut iltaohjelmaan ja käytössäsi on auto, voitko ottaa muita kyytiin? Voitko kertoa kuinka moni mahtuu kyytiisi?

Iltaohjelma järjestetään Limingantulliin avattavassa Kiertokaaren kierrätysmyymälässä Jääsalontie 16-18
Erikoisruokavaliotoiveet
Muut toiveet ja terveiset. Voit kertoa tässä esimerkiksi huonekaveritoiveen. Mikäli et osallistu lauantain tai sunnuntain lounaalle, kerro siitä tässä kohdassa.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy