Reserveringen VLC Kerstconcert 2019
Via dit formulier kunt u kaarten reserveren voor de middag- en avondvoorstellingen van het VLC kerstconcert voor het goede doel op woensdag 18 december. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Resto van Harte; een sociaal buurtrestaurant dat voor een kleine prijs een heerlijk drie-gangen diner op tafel tovert en mensen een gezellig avondje uit met buurtgenoten biedt. Op deze manier probeert Resto de buurt te verbinden en eenzaamheid en sociaal isolement te bestrijden. Resto is er voor iedereen: jong, oud, arm, rijk!

Kaarten kosten een symbolische €7,- voor volwassenen (net als een drie-gangen diner bij sociaal buurtrestaurant Resto van Harte) en €4,- voor leerlingen op vertoon van hun schoolpas (het gereduceerde tarief van Resto van Harte voor mensen met een kleine beurs). Voor en na de voorstelling is het uiteraard ook mogelijk om een extra donatie te doen aan Resto van Harte bij een van onze lieve crewleerlingen.

Kaarten die u hier reserveert worden voor u klaargelegd bij de kassa. U kunt de kaarten alleen CONTANT betalen. Zou u de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling op willen halen? Als u de reservering onverhoopt moet annuleren, stuur dan alstublieft uiterlijk een dag van tevoren een mail naar mhk@vlietlandcollege.nl.
Email address *
Onder welke naam kunnen we de kaarten voor u klaarleggen bij de kassa? *
Hoeveel kaarten van €7,- voor volwassenen wilt u reserveren voor de MIDDAGvoorstelling van 15.30 uur?
Hoeveel kaarten van €4,- voor leerlingen (één per leerlingpas) wilt u reserveren voor de MIDDAGvoorstelling van 15.30 uur?
Hoeveel kaarten van €7,- voor volwassenen wilt u reserveren voor de AVONDvoorstelling van 19.00 uur?
Hoeveel kaarten van €4,- voor leerlingen (één per leerlingpas) wilt u reserveren voor de AVONDvoorstelling van 19.00 uur?
Heeft u de voorwaarden bovenaan dit formulier goed gelezen? *
Required
Hartelijk dank voor uw reservering en tot woensdag 18 december. Fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2020!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Het Vlietland College. Report Abuse