Ερωτηματολόγιο χρήσης φυσικών προϊόντων στην περιοχή της Θράκης
Καλείστε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα που διεξάγεται από το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήματος Ιατρικής, Δ.Π.Θ. και αποτελεί μέρος της μελέτης με τίτλο: «Επιδημιολογική μελέτη και ανάλυση του βιολογικού ρόλου εδώδιμων φυτών και των φυσικών προϊόντων τους από την περιοχή της Θράκης» της Υπ. Διδάκτορα Γεωργία-Ειρήνη Δεληγιαννίδου (edeligia@med.duth.gr).
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και ανώνυμη.
Ο σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της χρήσης εδώδιμων φυτών της περιοχής της Θράκης και των φυσικών προϊόντων τους και οι γνώσεις του πληθυσμού σχετικά με τη χρησιμοποίηση τους στη λαϊκή θεραπευτική.
Η συλλογή των δεδομένων θα γίνει αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Οποιεσδήποτε πληροφορίες αποκτηθούν σχετικά με την παρούσα έρευνα και οι οποίες θα μπορούσαν να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά, θα παραμείνουν απόρρητες, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Τα δεδομένα θα αποθηκευτούν στο γραφείο του ερευνητή σε κλειδωμένο συρτάρι / ή σε υπολογιστή προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιευτούν ή παρουσιαστούν σε συνέδρια δεν θα συμπεριληφθούν πληροφορίες που θα αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy