Inscripció a la sessió formativa "Saps el que menges?". Dijous 30-5-2019 17.00 h a la biblioteca Joan Argenté. Organitzada per l'AMPA de l'Escola Lola Anglada.
Els aliments ecològics són més saludables?
Ens pot provocar malalties la nostra alimentació?
És bo que els nostres fills beguin suc de taronja natural?
Hi ha ultraprocessats saludables i d'altres no? Amb què ens hem de fixar per identificar-los?
Al meu fill/a li costa la fruita, què li dono per berenar/esmorzar que sigui saludable?
...

Segur que en algun moment teniu dubtes al voltant de l'alimentació com aquests. És per això que la jornada, que us proposem des de l'Escola de Famílies, tindrà un format obert en quant a contingut. La idea és que les persones que us inscriviu pugueu fer-nos arribar qüestions que vulgueu tractar al voltant de l'alimentació i les resolguem durant la trobada. Així, el contingut de la sessió estarà orientat en gran mesura a allò que més us interessi.

L'activitat serà conduïda per Federico Vázquez, metge especialista endocrinòleg, i pare de l'escola. Està previst que duri al voltant d'una hora i mitja.

La sessió es farà a la sala d'actes de la biblioteca Joan Argenté el proper dijous 30 de maig a les 17.00 h. Si heu de deixar algun infant a acollida, ho haureu de fer al menjador de l'escola abans de la sessió, i passar després a recollir-lo al mateix lloc.

MOLT IMPORTANT: Recordeu quan us inscriviu fer-nos arribar les vostres preguntes.

Nom i cognoms: *
Your answer
Quantes persones vindreu a la sessió? *
Your answer
Escola? *
Soci/sòcia de l'AMPA/AFA? *
Necessitaràs servei d'acollida? *
Només us podem garantir el servei de canguratge si feu l'inscripció amb més de 48 h d'antelació!
Indica'ns el nom del nen/a, quina extraescolar fa i a quina hora acaba, si s'escau:
Your answer
Quines preguntes tens al voltant de l'alimentació? Escriu-nos-les i mirarem de respondre-les durant la sessió formativa:
Your answer
En cas que necessitis servei de canguratge digue'ns per a quants nens i de quines edats?
3 anys
4 anys
5 anys
6 anys
7 anys
8 anys
9 anys
10 anys
11 anys
12 anys
1 nen/a
2 nens/es
3 nens/es
Més de 3 nens/es
A quins nivells tens fills?
Si vols estar informat de les activitats de la nostra Escola de Famílies indica'ns el teu correu electrònic:
Your answer
Protecció de dades
Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, pel que es regula el dret d’informació en la recollida de dades l’informem del següent: Les dades de caràcter personal que ens ha subministrat seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de l’AMPA Lola Anglada. La finalitat del tractament és per tenir registre dels interessos i possibles col·laboracions en formacions per a les famílies del centre. Així mateix aquestes dades no seran cedides a tercers, excepte les cessions legalment permeses. Les dades sol·licitades a través del present document són de subministrament voluntari, però necessàries per poder rebre la informació. Aquestes dades són adequades, pertinents i no excessives. L’informem de la possibilitat d’exercir els corresponents drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l’establert al Reglament esmentat al principi d’aquest paràgraf. Vostè podrà adreçar-se en qualsevol moment a la Seu de l’AMPA Lola Anglada (riera Canyadó, 53, 08911-Badalona) o al correu electrònic lolaanglada.ampa@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service