Уебинар „Светът на детето- от 3 до 5 години„ - 1 декември - 13.00-15.00 ч
„Светът на детето - от 3 до 5 години“ помага на родителите да научат повече за развитието на детето в тази възраст и да усвоят голям репертоар от техники и игри, които да използват при комуникацията, дисциплината и игрите с детето.
Уебинарът включва теория и техники, които се фокусират върху оптималното развитие на детето - социално, емоционално, когнитивно, развитие на езика и креативността.

Някои от темите, които ще застъпим в уебинара:
-Етапи в развитие на детето от 3 до 5 години. Основни психологически теории.
-Възпитание и дисциплина в периода 3-5 години. Какви правила да използваме, които са реалистични и подходящо за развитието?
- Важността на играта. Развиващи занимания, книги и приказки подходящи за възрастта 3-5 години.
- Игри които развиват когнитивните способности- памет, мислене, логическо мислене. Учене на цветове, форми, букви и цифри


Водещ: Анета Калчева – психолог. Завършила психология в СУ Св. Климент Охридски и „Артистично психосоциални практики“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители. Обучава се и работи като гещалт терапевт под супервизия. Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ . В продължаващо обучение за психодрама терапевт.
В работата си стъпва на основни психологически теории и конструкти за детското развитие и психика, като съчетава различни подходи.

Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.

За плащане:

Централна Кооперативна Банка
IBAN: IBAN: BG52 CECB 9790 10A6 4722 00
Титуляр: Анета Калчева
Основание за плащане: Уебинар-01.12- Вашите Имена!

*Моля, не пропускайте да отбележите имената си в нареждането за плащане, ако се различават от имената, с които сте регистрирани за уебинара.

След като платите таксата, ще получите линк за гледане, който ще е активен на 1 декември от 13.00, когато ще започнем живото предаване.

За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58
Email address *
Име и фамилия *
Телефон
Допълнителен коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy