sentlacreu 2018
El diumenge 18 de febrer comença la Quaresma, i de nou el sr. cardenal Joan Josep Omella ens convoca a començar-la junts amb tots els joves de la diòcesi, juntament amb els bisbes auxiliars Sergi i Toni.

L’any passat va ser la creu de Lampedusa la que ens va presidir i vam poder adorar. Enguany serà la Creu de Mossul, una creu provinent de l’església de sant Simó de Bartella, a les afores de Mossul (Iraq), que va ser destruida per l'ISIs i ara ha s'està reconstruint. Una creu que ens ha de portar a sentir esperança, doncs ens recorda que l’amor i el perdó poden vèncer l'odi i la violència.

La celebració començarà a les 18:30h a la basílica de Santa Maria del Mar, amb un via creu amb cants del grup Hakuna i alguns testimonis de joves que ha trobat en la creu força per seguir caminant enmig de les dificultats. Després celebrarem plegats l’eucaristia, on tindrem un record especial per les víctimes de l’atemptat de l’agost a La rambla, que justament farà mig any es va produir.

La col•lecta d’aquest dia anirà destinada a projectes de reconstrucció i ajuda a l’Església d’Iraq que Ajuda a l’Església Necessitada farà arribar.

COM ACONSEGUIR LES ENTRADES?
De cara a facilitar l’organització de l’acte caldrà tenir entrada per accedir al temple, inscriure’s i recollir-la. Per agilitzar el repartiment d’entrades us proposem passar:

- Del dilluns 5 de febrer al divendres 16 de febrer amb el següent horari: (Dilluns i dimecres de 10:00h a 14:00h i de 16:30h a 19:00h i dimarts, dijous i divendres de 9:00h a 15:00h). Per la delegació (c/ Villaroel 81, baixos. Metro Urgell)

O posant-vos en contacte amb nosaltres escrivint o telefonant a:
- djoventut@arqbcn.org
- 656421521

Com vindrem?
Parròquia / Moviment / grup / Escola
Your answer
Nom i Cognom de la persona de contacte o individual
Your answer
Número d'entrades
Your answer
Email
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service