Påmeldingsskjema til Solidaritetsdagen 2019
Solidaritetsdagen 2019

Nå nærmer årets solidaritetsaksjon seg, og som tidligere år er det ulike områder der dere kan velge å bidra. Nedenfor følger en kort oversikt over de ulike alternativene. Merk at dersom du ikke skal bidra med noe til aksjonen må du huke av for «skoleopplegg», men vi håper selvsagt at dere alle ønsker å delta på aksjonen. For å få godkjent tilstedeværelse på dagen er det viktig at du registrerer deg enten hos komitéen eller hos lærer, og de som velger å arbeide selv får godkjent fravær når de leverer inn opptjente penger. Dersom dere har noen spørsmål kan dere ta kontakt med leder for solidaritetskomitéen Synne Magnus på synnema@ostfoldfk.no.

Arbeide selv:
Dette opplegget ligner på Operasjon Dagsverk; du jobber enten hjemme, hos naboen eller i en bedrift og samler inn en minstesum på 250 kr. Hvis dere trenger hjelp til å skaffe dere jobb kan dere ta kontakt med komitéen!

Solidaritetsløpet:
Løpet går en runde rundt skolen, og objektivet her er å skaffe seg sponsorer som kan sponse med en viss sum per runde. Dere vil få utsendt egne skjemaer og info når løpet nærmer seg. Løpet begynner 15.30, men det blir felles oppvarming v/ Toppform Fitness 15.15.

Bøssebærere:
Fra 16.00-18.00 har dere mulighet til å gå rundt med bøsser a la TV-aksjonen i boligområder rundt om i Moss og Rygge. Her er det fordel om dere sier i fra om dere har bil, så kan dere få en rute som er litt lenger unna hvis dere ønsker det. Minstesum som skal samles inn er ca 250 kr.
Hvis noen har lyst til å bli tidlig ferdig med dagsverket sitt, vil vi gjerne at noen står ute på togstasjonen og fergekaia om morgenen for å ta pendlerne. Send gjerne en mail hvis dere er interessert i dette, så kan tidspunkter avtales.

Åpen dag:
På kveldstid blir det åpen dag der de ulike seksjonene og fagene kan vise fram hva de gjør! Her må du ha avtale med lærer på forhånd og fått en oppgave du skal gjøre, f eks stå på stand, selge kaker og lodd eller være guide for foreldre og andre besøkende.

Alternativt opplegg:
For de som ikke ønsker å delta på aksjonen vil det være alternativt opplegg på skolen fra 08.00-15.30 med oppgaver og forelesning i regi av komitéen. Dersom du ikke møter opp vil du få ført fravær.


Vi håper dere alle vil være med å hjelpe til, slik at innbyggerne i Giribe får en bedre hverdag.


Vennlig hilsen
Solidaritetskomitéen 😊

!NB. BRUK SKOLE E-POSTEN

Email address *
Navn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Klasse *
Hva vil du gjøre på Solidaritetsdagen *
Følger du Malakofftumaini på Instagram?
Kommentarer
Your answer
Bekreftelse på informasjon *
Samtykke til behandling av info *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service