Natflyvning med drone
Udvid dit dronekørekort til natflyvning
Droner er blevet er meget anvendt værktøj, som giver vores læsere nye, overraskende og spændende perspektiver på historierne i både fotos og video.
Det almindelige dronecertifikat giver ikke mulighed for at flyve i byerne mellem solnedgang og solopgang, men med dette kursus kan JFM’s certificerede dronepiloter få opgraderet deres dronekørekort med en natpåtegning, så de kan flyve døgnet rundt. .
Kurset gennemføres i samarbejde med tidl. luftfartsinspektør Niels Erik Høiberg fra Airborne Consult som underviser og finder sted i og omkring Ringkøbing mandag 4. marts 2019 kl. 14 - ca 22. Skulle vejret drille er den efterfølgende dag sat af som reserve.
Kurset indeholder en teori-del, hvor der undervises i regler for natflyvning og de særlige udfordringer, der er. Desuden gennemgås de seneste regler for droneflyvning i by og på land efter den nye bekendtgørelse, som gælder fra 1. januar 2018.
Efter mørkets frembrud øves praktisk flyvning og kurset afsluttes med en prøve med ekstern kontrollant. Kurset forventes afsluttet omkring kl. 22.
Efter bestået prøve kan kursisterne lovligt flyve med droner i bymæssig bebyggelse mellem solnedgang og solopgang.
Vi skal være mindst fem og højst otte deltagere.
Inden kurset skal hver deltager have fløjet mindst tre timer med drone mellem solnedgang og solopgang udenfor bymæssig bebyggelse.
Kurset afregnes med to efteruddannelsesdage. Den ene dag bruges til øvelser hjemme, mens den anden dag er selve kurset med prøve.

Teoriundervisningen finder sted på Dagbladet i Ringkøbing, St. Blichersvej 5, 6950 Ringkøbing
Den praktiske prøve finder sted hos Ringkøbing Modelflyveklub, Novej 16, 6950 Ringkøbing

Foto: Axel Schütt
Jeg deltager i kurset *
Navn: *
Your answer
Personalenummer: *
Your answer
Min mail er: *
Your answer
Mediehus - Hvilket mediehus arbejder du i? *
Your answer
Jeg har to efteruddannelsesdage at bruge på kurset:
Jeg har snakket med min chef/ redaktør om kurset:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service