Ainevalintakortti NYK:n lukioon 2018 hakeneille
Täytä tämä lomake, jos hait kevään yhteishaussa NYK:in lukioon ensimmäisellä tai toisella sijalla. Lomakkeen tiedot eivät vaikuta millään tavoin opiskelijavalintaan.
Etunimi ja sukunimi *
Your answer
MISTÄ YLÄKOULUSTA haet meille *
Required
NYK:in lukio on valinnoissani sijalla (ei enää niin tärkeä tieto, kun valinnat on jo tehty...) *
KATSOMUSAINEen valinta (peruskoulussa opiskelemasi katsomusaine) *
MATEMATIIKAN LAAJUUDEN VALINTA
Lukion ensimmäinen matematiikan kurssi on kaikille yhteinen. Lopullinen valinta pitkän ja lyhyen matematiikan välillä tehdään vasta ensimmäisen kurssin aikana. Tämä on siis alustava kysely.
Alustava matematiikan laajuuden valinta: *
RUOTSI - opiskelen lukiossa seuraavaa ruotsin kielen oppimäärää *
LYHYT KIELI, PERUSKOULUSSA ALKANUT (B2-kieli) - Valitse tästä, jos aiot jatkaa peruskoulussa aloittamasi kielen opiskelua. Seuraavista ei siis ole pakko valita mitään.
A2-KIELI - jatkan seuraavaa ala-asteella alkanutta kieltä (kaikille pakollisen A1-englannin lisäksi). Seuraavista ei siis ole pakko valita mitään.
LYHYT KIELI, LUKIOSSA ALKAVA (B3-kieli) - Valitse tästä, jos aiot aloittaa uuden kielen/kielten opinnot tai olet opiskellut kieltä jo aiemmin, mutta haluat aloittaa opinnot alusta. Seuraavista ei siis ole pakko valita mitään.
LUONNONTIETEELLISET AINEET - Valitse seuraavista, jos aiot opiskella näitä aineita enemmän kuin yhden pakollisen kurssin. Seuraavista ei siis ole pakko valita mitään.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nurmijärven kunta. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms