Inscripció a la xerrada informativa "AJUT A L'AUTOOCUPACIÓ"
Tens entre 16 i 29 anys, estàs inscrit al programa de Garantia Juvenil i tens un projecte d’emprenedoria? Totes atentes, que aquest és el vostre ajut!

Però... Com he de fer la justificació? Quins són els requisits per poder accedir a aquest ajut? Com m'he de donar d'alta com a autònoma?

Xerrada informativa el 17 de setembre a les 16h a l'Espai Jove La Fontana

VINE I RESOL TOTS ELS TEUS DUBTES!

Inscriut-t'hi omplint aquest formulari.
Nom *
Cognoms *
@correu electrònic *
Telèfon *
Vols rebre el nostre Butlletí mensual? *
Política de privacitat
En compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades, l'informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és el Punt InfoJOVE Gràcia, servei gestionat CONSELL DE LA JOVENTUT DE BARCELONA (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.

En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és la gestió de les inscripcions "Ajuts a l'autoocupació". D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Així mateix, en ser una activitat organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a la Generalitat de Catalunya. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Finalment, vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament dirigint-se a cjb@cjb.cat o a info@elpuntdegracia.org.

ENVIANT AQUEST FORMULARI ACCEPTES LA POLÍTICA DE PRIVACITAT EXPOSADA.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TIMIT 2003. Report Abuse