Ilmoittautuminen Kalajoen alueleirille 17.-20.6.2019
Suomen purjehdus- ja veneilyliiton (SPV) sekä Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n kanssa yhteistyössä järjestettävä perinteinen alueleiri järjestetään tänä vuonna Kalajoella. Ilmoittaudu mukaan kesän huikeimmalle purjehdusleirille! Leiri on avoin kaikentasoisille optimistijolla-, zoom8- ja e-jollapurjehtijoille. Purjehtijat jaetaan leirin alussa tasoryhmiin. Leirin ensisijaisena tarkoituksena on valmistaa ja kehittää purjehtijoita kilpapurjehdukseen. Leiri on samalla loistava tilaisuus tutustua alueen muihin junioripurjehtijoihin.

Valmentajina leirillä toimivat kokeneet valmentajat ja purjehtijat Laura Santala (SPV), Juulia Tammelin (STO) ja Matti Rehell (STO). Leirin hinta on 195€, joka sisältää valmennuksen, leiriajan mökkimajoituksen sekä leiriajan ruokailut.
Ilmoittautuneet saavat leirikirjeen, jossa kerrotaan tarkempaa tietoa leirillä tarvittavasta varustuksesta, leiriaikataulusta ja leirin maksuohjeista. Leirin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (kaksikymmentä ensimmäistä). Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.

Toivotamme kaikki purjehtijat lämpimästi tervetulleiksi!
Tarvittaessa lisätietoja: Emilia Väänänen 040 5703596, OM:n junioripäällikkö
Purjehtijan nimi *
Purjehtijan syntymävuosi *
Purjehtijan seura *
Purjehtijan veneluokka *
Purjehtijan mahdolliset erikoisruokavaliot
Saako purjehtijaa valokuvata leirin aikana? (Kuvamateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin)
Clear selection
Huoltajan nimi *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy