Bergsportpriset 2017
Klätterförbundet delar årligen ut Bergsportpriset till klubbar och klubbmedlemmar som genom sina handlingar eller bedrifter utmärkt sig som ett föredöme och inspiration för bergsport i Sverige.

Bergsportpriset består av fem olika kategorier - årets klubb, årets arrangör, årets inspiratör, årets klättrare och årets lyft. Vi söker kandidater till alla kategorier. Klubbar och klubbmedlemmar aktiva i Klätterförbundets alla discipliner kan nomineras. Du behöver inte nominera i alla klasser.

Genom att ge oss en så bra motivering till din nominering ökar du dess chans att vinna!

Tack för ditt bidrag!

Årets klubb
Utses till en klubb som utvecklats starkt och som bedrivit en verksamhet som på något sätt gett ett avtryck. En klubb som kan vara ett föredöme och en inspiration för andra klubbar i landet.
Your answer
Årets arrangör
Till årets arrangör kan utnämnas klubb, kommitté eller nätverk av medlemmar som på ett lyckat och inspirerande sätt har genomfört ett eller flera arrangemang (t ex träff, läger, utbildning, seminarier eller tävling/-ar) som haft en regional eller nationell bredd och därmed nått en vidare krets av medlemmar.
Your answer
Årets inspiratör
Utmärkelsen kan tilldelas en medlem (t ex tränare, ledare, funktionär, instruktör, nytursmakare) som på ett exceptionellt sätt, med fokus på andra, bidragit till utvecklingen av svensk klättring och är ett föredöme och inspiration för andra verksamma inom svensk bergsport.
Your answer
Årets klättrare/skidalpinist
Till årets klättrare/skidalpinist kan utnämnas den medlem som under året utmärkt sig genom en eller flera exceptionella prestationer eller bragder inom en eller flera klätterdiscipliner, både inom och utom tävlan.
Your answer
Årets lyft
Årets lyft är ett stipendium och tilldelas den som under kalenderåret (dvs det år som prestationen/-erna ägt rum) fyller högst 19 år och som utvecklats mycket och har framtida potential utifrån den aktives egna förutsättningar. Stipendiet består av 5 000:- och ska användas till något som förstärker utvecklingen av stipendiaten.
Your answer
Namn och kontaktuppgift
Uppge ditt namn och en mejladress så vi kan kontakta dig om vi har frågor om dina nominering.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms