KICK - Bidragsformulär
Musikarrangörer inom "populärmusik" som bedrivs i regionen Västra Götaland har möjlighet att söka bidraget KICK. Stödet är öppet att användas utifrån den sökande arrangörens egna beslut om vilken verksamhet som är viktig att genomföra. Dock ska alla projekt inom ramen för stödet kunna härledas till livearrangemang av musik. Mer information och kriterier för KICK finns på http://arrkick.se
Namn på arrangören/organisationen som söker bidraget *
Telefonnummer till kontaktperson *
Mail till kontaktperson *
Innehållet av ansökan
Om er beskrivning inte får plats kan ni skicka en projektbeskrivning till christian@arrkick.se (Märk mailet med KICK - BIDRAGSANSÖKAN)
Arrangören och bidraget
Skriv så utförligt som möjligt till frågorna i formuläret. Det är alltid enklare för oss att behandla er ansökan när det finns mer information att utgå från. Vad vill du göra? Varför vill du göra det? Hur vill du göra det?
Beskriv dig som arrangör och/eller din verksamhet *
Vad ska bidraget användas till? *
Vad är den förväntade effekten av bidraget? *
Budget
Fyll i budgetmallen på http://arrkick.se/wordpress/wp-content/uploads/2019/09/Kick-Budgetmall-2019.xlsx och skicka den till christian@arrkick.se (märk mailet med KICK - BIDRAGSANSÖKAN BUDGET)
Övrig information kring budgeten som vi bör veta?
GDPR
Samtycke om hantering av personuppgifter *
Required
Tack för din ansökan! Vi hör av oss inom kort.
Vår arbetsgrupp hanterar ansökningarna kort efter ansökningsperiodens slut. Du får svar på ansökan ungefär 2-3 veckor efter deadline.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy