Xerrades informatives projectes de llarga durada MLTV i ESC
Vine a conèixer-nos i resoldre dubtes sobre el funcionament i el procés de inscripció als projectes de mitja/llarga durada MLTV i ES

Per organitzar l'espai demanem confirmar assistència a una de les xerrades que tindran lloc de 17:30h a 19:00h al C/Calàbria 120 – Barcelona*
Dimarts 18 de febrer

Dimecres 18 de març
Email address *
Nom i cognom
Your answer
INTERÉS en *
Data xerrada *
TRACTAMENT DE DADES
Per donar compliment a la legislació vigent sobre Protecció de Dades Personals li oferim a continuació informació important sobre el tractament de les seves dades, per accedir a la informació completa visiti la política de privacitat al nostre web:
- Per mitjà de la complementació i presentació d’aquest formulari vostè accepta i dona consentiment al tractament que COCAT farà de les dades que ens està proporcionant.
- El Responsable del Tractament de les seves dades personals es COCAT, i en cap cas es facilitarà informació a tercers sense consentiment previ.
- Tractarà les seves dades amb la finalitat de poder gestionar el seu voluntariat i posteriorment amb la finalitat de dur a terme estudis estadístics d’aquestes, i per a la creació cas necessari de certificats de participació. En qualsevol cas, COCAT es compromet a esborrar totes les dades en el més breu període de temps un cop finalitzada la relació de voluntari amb l’entitat i un cop s’hagi pogut realitzar l’estadística i hagin quedat anònimes les seves dades dins de dites estadístiques.
- La base jurídica en la qual es basa el tractament es fonamenta en la seva relació amb COCAT com a voluntari i amb el consentiment exprés que vostè atorga en el moment de completar i presentar aquest formulari .
-Vostè podrà a tot moment exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se per escrit al correu electrònic cocat@cocat.org identificant-se amb un document vàlid (com ara un DNI o un passaport). Si no està conforme amb com donem resposta a la seva petició d’exercici de drets, sempre podrà plantejar una queixa davant l’Agència espanyola de protecció de dades.”
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of COCAT. Report Abuse