Kunne du tænke dig at blive frivillig på Roskilde Festival 2018?
Udfyld blot nedenstående ansøgning. Du får fri adgang til camping og musik på Roskilde Festival med dit frivilligarmbånd.

Du kommer til at arbejde i en af Huset på Næssets opladningsboder på Roskilde Festival 2018 sammen med et godt hold fra Spirefestival og Huset på Næsset. Vi har mange års erfaring med at arbejde på Roskilde Festival, og vi sørger for at vores frivillige har gode forhold. Du skal være fyldt 18 år inden d. 30. juni for at komme i betragtning til arbejdet.

Blandt andet har vi et hyggeligt bagtelt, hvor der vil være gratis drikkevarer og mulighed for at lave sandwich og lign. under vagterne. Alle der hjælper os på Roskilde får også mulighed for at komme gratis på Spirefestival 2018. Spirefestival er en non-profit festival for musik og kunst på Tuse Næs ved Holbæk. Se https://www.facebook.com/spirefestival

Vi har igen i år ansvaret for at bemande opladningsboder på Roskilde Festival. Boderne skal bemandes fra lørdag d. 30. juni kl. 16 til søndag d. 7. juli kl 16.

Dit arbejde består i 4 x 8 timers vagter hvor der er mindst 4 personer på vagt ad gangen. Det er muligt at tilmelde sig i hold, og vi vil så vidt at det er muligt, sørge for at I kan få vagter sammen hvis i tilmelder jer samme hold.

Få mere information om Roskilde-arbejdet ved at tilmelde dig vores facebook-gruppe "Spiren og Huset skal til Roskilde": https://www.facebook.com/groups/SpirenOgHuset/

Huset på Næsset er et foreningsdrevet kulturhus der ligger på Tuse Næs ved Holbæk. Se https://www.facebook.com/husetpaanaesset/

Vi er en gruppe mennesker der brænder for kultur, og ser det frivillige arbejde som en god mulighed for at tjene midler til vores egne aktiviteter, samtidig med at vi støtter op om Roskilde Festival.

Fornavn og efternavn / name *
Your answer
Mobilnummer / phone no. *
Your answer
Fødselsdato / Birth date *
Skriv din fødselsdato f.eks. 27/01/1990
Your answer
E-mailadresse / email *
Your answer
Gentag e-mailadresse / repeat email *
Your answer
Gruppenavn / group name
Hvis du har lyst til at stå på vagt sammen med en gruppe venner, kan I finde på et gruppenavn, som I alle skriver i dette felt. Så kan vi se at I gerne vil stå på vagt sammen, og så vidt muligt planlægge efter dette.
Your answer
Skriv dit People-nr. her hvis du allerede en Roskilde-medarbejderprofil på people-m.roskilde-festival.dk
Your answer
Kommentar
Hvis du har noget du gerne vil meddele os kan du tilføje det her.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Huset på Næsset. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms