Profili i punëkërkuesit me aftësi të kufizuara
Regjistrimi në databazë të Rrjetit CSR Kosova për punëkërkuesit me aftësi të kufizuara. Projekt në kuadër të Paktit Evropian për Rininë
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Data e lindjes *
MM
/
DD
/
YYYY
Gjinia
Niveli i kualifikimit *
Zanati ose trajnimet e kryera (shënoni "Jo" nëse nuk ka) *
Your answer
Lloji i aftësive të kufizuara *
Your answer
Niveli i shkathtësive kompjuterike *
A posedoni patent shofer?
E-mail adresa (shënoni "Jo" nëse nuk ka) *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Pajtohem që të dhënat e këtij formulari të ndahen me palë të treta me synim gjetjen e mundësive të punësimit *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service