Inzendformulier Meestervertellers 2019
Stichting Verhalende Journalistiek is op zoek naar de beste journalistieke verhalen van 2019
Meestervertellers is de jaarlijks selectie van de beste verhalende producties uit Nederland en Vlaanderen, een initiatief van Stichting Verhalende Journalistiek. De redactie van Meestervertellers bestaat uit Vlaamse en Nederlandse journalisten en werft zelf actief. Maar ook jij kunt verhalen insturen – een verhaal dat je zelf hebt gemaakt, of een verhaal van iemand anders.

Alle in 2019 verschenen Nederlandstalige journalistieke verhalen kunnen meedingen, zowel geschreven verhalen als producties in audio en video. De criteria die worden gehanteerd bij het beoordelen van de inzendingen vind je hier: http://www.denieuwereporter.nl/2016/10/welke-elementen-moet-een-meesterlijk-verteld-journalistiek-verhaal-bevatten/.

Je kunt het hele jaar door tot uiterlijk maandag 31 december 2019 verhalen inzenden.

Begin januari 2020 buigt de redactie zich over alle inzendingen. De makers van de geselecteerde verhalen ontvangen uiterlijk half februari 2020 bericht. Tijdens een presentatieavond in maart 2020 worden de tien beste verhalen bekend gemaakt en kiest een publieksjury, bestaande uit vrienden van de stichting, de Meesterverteller van 2019.

Wat is de titel of naam van het verhaal dat je wilt inzenden? *
Your answer
Wie is/zijn de maker(s) van dit verhaal? *
Your answer
In welke categorie past dit verhaal?
Waar is dit verhaal verschenen? (naam dagblad, tijdschrift, omroep, zender, site, etc.) *
Your answer
Is het verhaal online te lezen/beluisteren/bekijken? Zo ja, waar kunnen we het vinden? Zo nee, mail een bestand naar info@verhalendejournalistiek.nl.
Your answer
Waarom verdient dit verhaal een plek in Meestervertellers?
Your answer
Wil je nog iets anders kwijt aan de redactie over dit verhaal?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service