Граѓаните одлучуваат– градиме граѓански буџет
Во насока на зголемување на отвореноста и овозможување на граѓаните директно да учествуваат во донесување на одлуките во локалната самоуправа á со тоа и креирање на буџетот на општина Македонска Каменица, Ве моли да го дадете Вашиот придонес во креирањето на Општинскиот буџетот за 2018 година.
Ве молиме одбере кој од долунаведените проекти се во Ваш проритет.
Во секоја секција можете да изберете еден од понудените предлог проекти.
Ви благодариме,
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms