Taller de Balance Social en Valencia. Balances sociales, memorias de sostenibilidad y su promoción.
Formulari d'Inscripció al Taller.
Data: 11, 13 i 18 de juliol de 2017, de 9 a 14 hores.
Lloc: Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP) Carrer Serpis, nº 29
Inscripció gratuïta i prioritària per a professionals d'organitzacions i empreses interessades en avaluar el seu impacte social, mediambiental i la seua aportació al bé comú. Es confirmarà la disponibilitat de plaça.
Nom i cognoms *
Your answer
DNI (necessari per al certificat) *
Your answer
Pertanyes a alguna entitat/empresa social? A quina? *
Your answer
Càrrec?
Your answer
La teua organització realitza algún tipus de Balanç Social? Quin?
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Observacions
Your answer
Acció formativa promoguda per Red Enclau
Aquesta proposta d'actuació s'emmarca en el Programa de promoció de les finances ètiques i solidàries entre les empreses i entitats d'economia social, impulsada per la Xarxa Enclau amb la col·laboració de la Direcció General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, i el suport del Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria; la Xarxa d'Economia solidària del País Valencià; la Xarxa de Economia Solidaria de Catalunya, l'Associació Valenciana de l'Economia pel Bé Comú i la Federació Valenciana d'Empreses Cooperatives de Treball Associat.
Protecció de dades personals
Les dades recollides en aquest document s'incorporaran a un fitxer automatitzat i confidencial. S' utilitzarà exclusivament per a les finalitats de l'entitat, garantint el ple respecte als drets recollits en la LO 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal.Hi podràs accedir, rectificar-les o cancel.lar-les davant el responsable del tractament dels mateixos: Xarxa Enclau, C / Aparellador Antoni Monzó, 11 baix esq. Quart de Poblet (València, 46930) e-mail: administrador@enclau.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms