Folkçotada 2025:    Info + inscripció    ***  2 de febrer a Can Pipirimosca
(Important!! Llegiu bé la informació abans d'omplir la inscripció)

Benvinguts i benvingudes al cap de setmana de Folk amb calçotada que organitzem a Can Pipirimosca!

 Aquest esdeveniment es celebra cada primer diumenge de febrer i combinem Folk amb calçots.

Durant aquest cap de setmana pretenem, de manera informal, passar-ho bé ballant folk, ja sigui de manera improvisada, organitzada, amb música en viu o enllaunada, compartint danses, aprenent o ensenyant...

 A més comptarem amb l'actuació d'un grup que concretarem un mes abans , i així després del dinar ballarem al so de la seva música.

Qui vulgui venir uns dies abans, divendres vespre ja us podeu atansar ja que és un cap de setmana obert, us podeu afegir tant divendres com dissabte o venir directament a fer els calçots i al ball diumenge.

 Així els que hi siguem ens anirem coneixent i coneixerem el lloc i el projecte que hi ha a la masia. Com des de Can Pipirimosca es promou un estil de vida sostenible i de cura al planeta, els recursos alimentaris seran locals, ecològics i de temporada.

Evitem / boicotegem supermercats, envasos de plàstic i menjar processat, així que convidem a la gent que ve a les activitats a participar de la cuina i de la dieta que seguim (vegana ecològica, local i sostenible).

Dissabte farem la salsa de calçots i el dinar de calçotada serà el diumenge. Fer música i ballar serà espontani tot el cap de setmana, però diumenge després de dinar hi haurà ball folk amb Folkatr3s.

Porteu instruments els qui en sapigueu tocar!

Diumenge al matí prepararem l'espai de la calçotada.Cuinarem entre tots fent equips (llenya, calçots, pizzes, ...) i un cop dinats el grup Folk ens faran ballar per així acabar la Folkçotada!

Dissabte està obert al que decidim sobre la marxa i a  propostes/contribucions consensuades.

Si voleu venir, només cal que ompliu aquest formulari d'inscripció.

Ens cal inscripció per organitzar desplaçaments per compartir cotxe i per tenir una mesura pels àpats. El límit per inscriure's és el 24 de gener. Passada aquesta data no us podem assegurar que hi hagin places. Us agraïm que us inscriviu tan aviat sabeu que vindreu.

Hi haurà un pot per fer-hi aportacions pel menjar, per l'alotjament i pel grup de música. Dinar de diumenge + concert suggerim una aportació de vint euros per ajudar a cobrir les despeses.

Només cal que porteu un somriure i bon calçat !!! i si us quedeu a dormir, sac i manta... 

Aquest esdeveniment és organitzat des de Can Pipirimosca - increiblesostenible.org.

Podeu trobar més informació sobre el lloc i el projecte a:


Altres activitats de Can Pipirimosca les podeu trobar a;

  Setmanes de voluntariat i convivència: Decreixement i agroactivisme:

 Retirs d'Ecologia Profunda:

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Població
Contacte:
Les dades de contacte que ens passeu les farem servir per fer-vos arribar més informació si cal i per coordinar el grup de participants per a facilitar el contacte entre el assistents...
Correu electrònic:
Telèfon:
Nom d'usuari Facebook / Telegram /  .... :
Per organitzar el grup d'assistents, arribada, etc,  i coordinar-nos ens cal saber si disposes de whatsapp, telegram, signal, messenger, .... per trobar quin mitjà és comú a tothom que ve. En quins mitjans estàs?
Transport i arribades
Can Pipirimosca està a les afores de Valls. Hi ha transport públic però en el cas que hi hagi gent que utilitzi cotxe i tingui places lliures, mirarem de coordinar desplaçaments.  A les activitats de cap de setmana es pot arribar ja el divendres a partir del migdia, tot i que l'activitat comença dissabte al matí.
Ens cal saber quan i com vindràs per organitzar la logística...

Com vindràs?
Clear selection
Des d'on sortiras? Tens places lliures (cas que vinguis amb vehicle propi) ?
Quan arribes (dia i hora aprox)?
Fins quan estaràs(dia i hora aprox)?
Can Pipirimosca -espai d'activisme ambiental
 Per les activitats que organitzem a Can Pipirimosca no calen coneixements previs però cal una actitud oberta i participativa. Les activitat que s'hi organitzen són a donatiu. Els donatius van a cobrir despeses i a recolzar la tasca de conscienciació i activisme ambiental que es fa des de Can Pipirimosca. Per les activitats de voluntariat no cal cap donatiu, tot i que en tots els casos els donatius son anònims i lliures.
Coneixes Can Pipirimosca?
Com t'has assabentat d'aquesta activitat?
Si et ve de gust, ens pots explicar què et motiva a participar d'aquesta activitat:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy