Trening prepoznavanja ptica Vransko jezero 2020.
Obrazac za prijavu za sudjelovanje u Treningu prepoznavanja ptica na Vranskom jezeru, u 2020. godini.

Prijave su otvorene do 20. ožujka 2020. u 23:59 h

NAPOMENA:
Prijavom na Trening prepoznavaja ptica kandidat daje privolu Javnoj ustanovi "Park prirode Vransko jezero" i Udruzi BIOM za prikupljanje i obradu osobnih podataka, u svrhu odabira kandidata. Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka je uvjet za prijavu na Trening prepoznavanja ptica.
Kandidat može u svakom trenutku bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka, o čemu će mu Javna ustanova "Park prirode Vransko jezero" izdati potvrdu.
Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se u skladu s važećim propisima, odnosno Općom uredbom o zaštiti podataka od 27. travnja 2016. godine između Europskog parlamenta i Vijeća Europske unije te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN(42/18).
Ime i prezime *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj mobitela / telefona *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Završeno / trenutno obrazovanje i struka *
Your answer
Trenutno mjesto boravišta *
Your answer
Koja je vaša motivacija za sudjelovanje u Treningu?
Molimo Vas da ukratko opišete razlog interesa i očekivanja od treninga. Preporučena duljina teksta je 70-170 riječi.
Motivacija *
Your answer
Kakvo je Vaše prethodno iskustvo u radu s pticama?
Npr. promatranje i fotografiranje ptica, hranjenje ptica, sudjelovanje na prstenovačkim kampovima i radionicama, ornitološki monitoring i drugo. Napomena: prethodno iskustvo NIJE neophodno za sudjelovanje u treningu!
Prethodno iskustvo u radu s pticama *
Your answer
Jeste li u mogućnosti sudjelovati na minimalno 5 terenskih izlazaka i 5 predavanja?
Terenski izlasci (minimalno 10 terenskih dana) odvijati će se radnim danima, a točni termini biti će najavljeni naknadno te će biti podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama. Predavanja će se održavati nakon pauze za ručak na dane u kojima će biti organizirani terenski izlasci. Polaznik je dužan prisustvovati na najmanje 5 terenskih izlazaka i 5 predavanja.
*
Jeste li u mogućnosti izdvojiti iznos od prosječno 80,00 HRK po terenskom danu?
Sam trening se ne naplaćuje, no od polaznika se očekuje samostalno pokrivanje troškova hrane i puta na terenu. Navedeni iznos je prosječna vrijednost, troškovi će značajno varirati ovisno o lokaciji terena (npr. neke lokacije su poludnevne, dok će na nekima biti organizirani višednevni tereni).
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy