Támogatás Erasmus+ ifjúsági projektek megvalósításához
Fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetek külső szakember támogatását kérhetik Erasmus+ ifjúsági projektek tervezéséhez. A szakember támogatást nyújt az új szervezetnek a projekttervezés és pályázatírás folyamatok során, bátorítja és képessé teszi őket arra, hogy projekteket valósítsanak meg az Erasmus+ ifjúsági fejezetében.

A PROGRAM CÉLJA
A támogató program célja a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalok és a velük foglalkozó szervezetek bevonása az Erasmus+ ifjúsági programba. Az Erasmus+ ifjúsági fejezetben olyan projektek megvalósítására lehet pályázni, amelyek célja a nemformális tanuláson keresztül a fiatalok kompetencia- és készségfejlesztése; a fiatalok demokratikus részvétele; az ifjúsági munka minőségfejlesztése, valamint a hátrányos helyzetű fiatalok elérése.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
A jelentkezés és a támogatás általános feltételei:

a, a jelentkező szervezet tevékenységi területe megfeleljen a kiírásban szereplő kategóriák valamelyikének,
b, vállalja, hogy aktívan részt vesz a támogató folyamatban,
c, vállalja, hogy a támogatási folyamat lezárását követő 14 napon belül rövid írásos szakmai beszámolót készít előre megadott szempontok szerint, amelyet a Tempus Közalapítvány szabadon felhasználhat a program promóciójához (közösségi média felületen, a Közalapítvány honlapján, ill. tájékoztató kiadványaiban).

A kiválasztott részt vevő szervezetek számára a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoport maximum 25 órányi támogató folyamatot biztosít, amit maximum 5 hónap időtartam alatt van lehetőség igénybe venni.


A PROGRAM CÉLCSOPORTJA
Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik

- tapasztaltak fogyatékossággal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de nem rendelkeznek tapasztalattal/csak minimális tapasztalattal rendelkeznek az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában; vagy
- még nem tapasztaltak fogyatékossággal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de tervezik, és tapasztalattal bírnak az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában.

MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE UTÁN?
A támogatandó szervezetekről az Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársai döntenek. A kiválasztott jelentkezőkkel a Tempus Közalapítvány megállapodást köt.

A jelentkezések elbírálásának határideje: 10 munkanap, ezt követően az Erasmus+ ifjúsági csoport felelős munkatársa írásban értesít minden jelentkezőt.

További információ:
Pável Luca Sára
Pályázati referens
Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoport
E-mail: luca.pavel@tpf.hu
Tel.: + (36) 1 237 1300 / 322-es mellék

A szervezet adatai
Szervezet neve: *
Your answer
Szervezet címe: *
Your answer
Szervezet honlapja (ha van):
Your answer
Szervezet működési formája (alapítvány, egyesület, informális csoport stb.): *
Your answer
Kapcsolattartó neve: *
Your answer
Szerepe / beosztása a szervezetben: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
A szervezet hivatalos képviselője: *
Your answer
Hivatalos képviselő beosztása a szervezetben: *
Your answer
A szervezet tevékenységei
Ki(k) a szervezet célcsoportjai? (milyen életkorú, hátterű, lakhelyű fiatalokkal foglalkoznak) *
Your answer
Milyen tevékenysége(ke)t folytat a szervezet 13 és 30 év közötti fiatalokkal?
Your answer
Ezek erősítését hogyan tudná elősegíteni egy Erasmus+ ifjúsági területen megvalósított projekt? *
Your answer
Projekt(ek) menedzselésében szerzett eddigi tapasztalatok (ha van)
Your answer
Tapasztalat az Erasmus+ ifjúsági területen megvalósított projektekkel (ha van):
Your answer
Igények és célok
Miben van szükség a külső szakember támogatására a projekt tervezéséhez? Milyen szervezeti / egyéni kompetenciákat vagy pályázással kapcsolatos tudnivalókat szeretnének elsajátítani? *
Required
Kérjük, mutassák be, hogy a szervezeten belül kiket vonnának be a támogatási folyamatba, nekik milyen szerepük van a szervezetben / a megvalósítandó projektben? (A szervezetben dolgozó / önkéntes munkát végző munkatársak közül érdemes minél több mindenkit bevonni, hogy a támogatási folyamat minél nagyobb hatást eredményezhessen. Egy sikeres nemzetközi projekt megvalósításához elengedhetetlen a szervezeten belül különféle szakterületeken jártas szereplők közreműködése.) *
Your answer
Melyik tevékenységtípus(ok)ban szeretne a szervezet projektet megvalósítani? *
Required
Melyik pályázati határidőre szeretne a szervezet projektet benyújtani? *
Kb. hány támogató órára lenne szüksége a szervezetnek? (A felhasználható kontaktórák száma az első találkozón történt egyeztetés alapján kerül meghatározásra. Maximum 25 kontaktóra igényelhető szervezetenként a támogató programban, amit 5 hónapon belül van lehetőség felhasználni. A támogató szakember a szervezet székhelyére vagy szervezettel előzetesen egyeztetett helyszínre utazik, egy alkalommal általában több kontaktórát is felhasználnak a szervezetek. A találkozók hossza függ a szervezet igényeitől, a találkozó céljától és a résztvevők számától.) *
Your answer
Nyilatkozat
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms