Centrul Verde - solicitare jardiniere
Jardinierele cu flori puse la dispoziție de Asociația Daisler provin de la micii producători de pe Strada Potaissa (Cluj-Napoca).

Dacă locuiești sau muncești în zona Piața Muzeului (inclusiv Piața Muzeului și străzile Matei Corvin, Virgil Fulicea, Georges Clemenceau, Constantin Daicoviciu, Victor Deleu, Vasile Goldiș, Sextil Pușcașiu, Emile Zola, Franklin Delano Roosevelt) poți solicita o jardinieră gratuită câtă vreme ea va fi expusă la vedere în zona exterioară, vizibilă a imobilului. Prin completarea formularului următor înțelegi și ești de acord ca datele tale să fie folosite doar în cadrul proiectului.

Totodată, prin completarea acestui formular înțelegi și accepți responsabilitatea îngrijirii plantei/plantelor primite și le vei menține la geam/balcon până în luna octombrie, participând astfel la concursul cea mai frumoasă Casă cu flori și ne permiți să fotografiem rezultatul obținut de la distanță.

Concursul se va desfășura vizibil pentru toată lumea și va consta într-o plimbare prin zona de impact a Centrului Verde și desemnarea celei mai frumoase Case cu flori de către un juriu special.

Proiectul este lansat de Asociația Daisler și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Wolfpack Digital, Daisler Print House și Eco Garden Construct.

Vei fi contactat de un reprezentant al asociației Daisler cu privire la jardiniera ta. Livrările încep după data de 20 iulie.
Nume și prenume *
Email *
Adresa la care vor fi expuse jardinierele (trebuie să fie una dintre străzile cuprinse în proiectul pilot, altfel nu vom putea să te ajutăm) *
Număr de telefon
Observații (în ce interval orar te putem deranja?)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy