The Survival Games sau cum îți alegi cariera pentru o viață.
Cu toții știm despre realitatea vieții contemporane nu doar în Republica Moldova dar și în alte țări. Generația noastră, numită și generația Z se confruntă cu foarte multe probleme din cauza evoluției foarte rapide a tehnologiilor și a lumii în general. Adică, noi nu mai știm dacă jobu-ul pentru care aplicăm azi va fi valabil în următorii 10- 20 de ani.
De asemenea, putem adăuga că ne aflăm în situația când în fiecare zi apar profesii noi (profesiile viitorului). Toate aceste nuanțe ne fac să fim mereu tensionați și nesiguri cu privință la ziua de mâine, astfel noi, cei de la CareerHub, ne propunem să vă ajutăm în pregătirea voastră pentru un viitor sigur și frumos.

Programul pe care îl lansăm este alcătuit din 3 evenimente interdependente, conținutul cărora te va orienta către descoperirea propriului potențial și a punctelor tale forte, te vor ajuta să alegi mai bine profesia pe care urmează sa o îmbrățișezi pentru restul vieții.

1. Descoperă-ți competențele ascunse!
- aici vei învăța cum să-ți descoperi și să valorifici competențele sau talentele despre care nici nu știai că le posezi. Te vom ajuta să-ți elaborezi un plan de viață și autorealizare prin profesie, precum și vei avea o educație în vederea proiectării carierei.

2. Checklist-ul unei cariere de succes!
- știm că nu este suficient numai să-ți cunoști punctele slabe și forte dar, de asemenea, trebuie să știi cum să le dai o valoare, cum să faci așa ca angajatorul să te aleagă anume pe tine din acea listă lungă de candidați. Astfel noi te vom învăța cum să te promovezi corect și ca acele instrumente plictisitoare la prima vedere ( CV, scrisoare de intenție, etc.) să devină cartea ta de vizită.

3.Tu faci alegerea!
- vei ști cum să cercetezi piața muncii pentru a găsi cele mai bune oferte, vei fi în stare să aplici pentru orice fel de job te interesează, vei ști cum să identifici cei mai buni angajatori și cum să treci cu brio interviul de angajare.

Dacă ești în căutarea de sine și a unui parcurs profesional de succes, înregistrează-te acum:

Pentru participarea în cadrul Programului se percepe o contribuție organizatorică: 200 lei per eveniment

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele și Prenumele *
Telefon *
Email *
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, pentru ce Funcții doriți să aplicați? *
Dacă ați avut experiență de angajare la muncă, care au fost dificultățile întâlnite? *
La care dintre evenimente doriți să participați? (poți alege mai multe variante) *
Required
Vă mulțumim!
Apăsând pe butonul „SUBMIT”, îmi dau acordul în prelucrarea datelor mele personale
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy