Tallers de Revelat i Mascares de Lluminositat

Amb Jesús M. García i Javier de la Torre

  Captionless Image

  Objectiu del Taller de Revelat i Processat de Fotografia de Paisatge i Urbà

  Manejant aquestes tècniques, aconseguiràs treure encara més partit a les teves fotografies de forma fàcil i senzilla, sense necessitat de grans coneixements de Lightroom i Photoshop. Aprèn el nou flux de treball complet, des de l'RAW original revelat en Lightroom, fins al resultat final després del processat en Photoshop.

  Captionless Image

  Objectiu del Taller de Processament amb l'ús de Màscares de Lluminositat

  El Taller tracta de tècniques més avançades, aptes per a aquells què volen fer un pas més en les seves tècniques de processament i aconseguir resultats realment impactants gràcies al control total que és te sobre les llums i les ombres d’una fotografia. Aquestes tècniques ens permeten, entre altres coses, potenciar atmosferes oníriques, controlar la Via Làctia Fins al més mínim detall, i jugar amb els detalls en les ombres d’una manera que fins ara no coneixíem.

  Preus

  OPCIÓ 1: Taller de Revelat i Processat de Fotografia de Paisatge i Urbà (dissabte) – Taller per Socis: 55€ (amb opció dinar: 70€) – Taller per No Socis: 95€ (amb opció dinar: 110€) OPCIÓ 2: Taller de Processament amb l'ús de Màscares de Lluminositat (diumenge) – Taller per Socis: 45€ – Taller per No Socis: 85€ OPCIÓ 3: Tots 2 tallers Revelat i Màscares (dissabte i diumenge) – Tallers per Socis: 90€ (amb opció dinar dissabte: 105€) – Tallers per No Socis: 150€ (amb opció dinar dissabte: 165€) L’aforament està limitat. Es seguirà l’ordre d’inscripció i pagament amb prioritat per als socis de l’Agrupació. La inscripció es validarà només desprès de confirmar el pagament. COMPTE PER FER l’INGRÉS: ES80 0081 0260 6100 0131 3939 En cas de cancel.lació de reserva o de no assistir al taller, nomes es retornarà el 80% de la inscripció.

  Data i Lloc

  Dissabte 21 d'Octubre – Sessió de Matí de 10:00 a 14 hores – Dinar (voluntari) de 14 a 16 hores – Sessió de Tarda de 16 a 20 hores Diumenge 22 d'Octubre – Sessió de Matí de 9:00 a 15 hores Auditori – Comacros (SALT) Google Maps: http://goo.gl/L34ddV DINAR DISSABTE: Restaurant Torre Mirona (SALT) * OPCIONAL Web: http://www.restaurant-torremirona.com/contacto Google Maps: https://goo.gl/maps/WXUbf Per info i dubtes: admin@fotosalt.cat
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  ATENCIO!!! Inici Dissabte a les 10:00h AUDITORI - COMACROS (SALT)

  Demanem assistir amb 15 minuts d'antel.lació.