Atelier Reiki - Practică pentru începători
Te invit să practicăm la distanță!
Dacă ai studiat cu mine gradurile Reiki 1 și 2 ai învățat și practicat la curs tehnica conectării la distanță. La acest atelier cu număr redus de persoane, poți studia împreună cu alți colegi tiparul energetic individual al fiecăruia dintre noi.

Cost de participare: 70 RON.

Cursul este susținut și organizat de: Júlia Péter, Profesor Reiki & Strategist în formare și dezvoltare.
Drumul dezvoltării personale mi-a deschis întrebări spirituale. Disciplina Reiki m-a întâlnit în 2010. În câțiva ani, după o practică zilnică, aceasta și-a creat un spațiu în orele zilei și în sufletul meu. Din hobby, a devenit pasiune, o formă de viață, urmând să dezvolt, în urmă cu 6 ani, spațiul de cunoaștere Reiki Studio.

www.reikistudio.ro

Nume & Prenume *
Email *
Telefon *
Particip la Atelierul Reiki Începători în datele: *
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele conform legii GDPR. Potrivit art. 4 punctul 2 din Regulamentul (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecția datelor), publicat în Jurnalul Oficial nr. 119L/04.05.2016, prin „prelucrare” se înțelege orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea. * *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy