Ansökan om medlemskap i FREUD
Fyll i dina uppgifter nedan för att bli medlem i psykologistuderandes intresseförening vid Uppsala universitet – FREUD. Som vanlig medlem engagerar du dig i den utsträckning du själv känner för.

FÖRENINGENS SYFTEN
I föreningens stadgar anges vad föreningen står och arbetar för och andra regler som styr medlemskapet: www.freud.se/dokument#stadgar. Vad kul att du vill stå bakom dessa genom att bli medlem i föreningen!

MEDLEMSKAPET
Alla är välkomna att bli medlemmar i FREUD! Vi har två medlemskategorier: Ordinarie medlem och stödmedlem. Du kan läsa mer nedan vad som krävs för de olika typerna av medlemskap och vad de innebär.

MEDLEMSAVGIFT
Medlemsavgiften är 50 kronor och är hittills en engångssumma.

BEHOVET AV ATT FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP
För att hålla vårt medlemsregister aktuellt (och inte behandla personuppgifter längre än nödvändigt) kommer du att behöva aktivt bekräfta att du vill fortsätta vara medlem i föreningen, ungefär en gång per år. När det är dags att på detta sätt förnya medlemskapet kommer du att kontaktas via e-post. Har du inte förnyat ditt medlemskap inom den tidsperiod som kommer anges upphör ditt medlemskap automatiskt.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Behandling av dina personuppgifter
❯ Vem ansvarar för behandlingen?
FREUDs styrelse är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du lämnar till föreningen. Du kan nå styrelsen på e-post info@freud.se.

❯ Varför behandlas personuppgifterna?
FREUD behandlar dina personuppgifter för att kunna administrera ditt medlemskap och uppfylla sin bokföringsskyldighet. Ett medlemskap i en förening ses som ett ingånget avtal. Utan tillgång till uppgifterna så kan du inte bli medlem i FREUD.

❯ Vilka kommer att få tillgång till uppgifterna?
Uppgifterna kommer att behandlas inom föreningen. Dessutom sker datalagring i den molntjänst och det bokföringssystem som föreningen använder. Båda tjänsterna följer bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordning.

❯ Hur länge sparas uppgifterna?
Uppgifterna sparas så länge du är medlem i föreningen och i sju år om uppgifterna krävs för att uppfylla föreningens bokföringsskyldighet.

❯ Dina rättigheter
Du har rätt att kontakta FREUDs styrelse (info@freud.se), som är personuppgiftsansvarig, och begära att få tillgång till de uppgifter kring dig som föreningen behandlar, att begära att få dina uppgifter raderade eller felaktiga uppgifter rättade, eller för att begränsa eller invända mot behandlingen av dina uppgifter. Du har också rätt att få tillgång till dina data så att du kan flytta dem till en annan leverantör.

❯ Klagomål
Klagomål kring personuppgiftshanteringen kan skickas till tillsynsmyndigheten Datainspektionen (www.datainspektionen.se).
Mina uppgifter
Förnamn *
Efternamn *
Gatuadress *
Postnummer *
Postort *
Typ av medlemskap
FREUD har två medlemskategorier:

❯ Ordinarie medlem
För dig som är registrerad på psykologprogrammet eller som är registrerad på fristående kurs i psykologi som samläses med psykologprogrammet vid Uppsala universitet (t.ex. Psykologi A, B eller C)

❯ Stödmedlem
För dig som inte kan bli ordinarie medlem, men vill stötta föreningen och samtidigt få tillgång till föreningens alla medlemsförmåner.

Endast ordinarie medlemmar har yttrande-, förslags- och rösträtt vid föreningen beslutande medlemsmöten.
Välj typ av medlemskap *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FREUD. Report Abuse