Пристапница кон активното членство во Младите можат за 2019 г.
Драги млади,

Тимот на Младите можат и во новата година ќе продолжи со иста посветеност и енергија да се стреми и да го исполни она за што Младите можат постои - да им овозможиме на младите луѓе да станат активни, независни, способни и решителни граѓани кои веруваат дека МОЖАТ самостојно или здружено да учествуваат и влијаат во позитивните промени и развојот во општеството.🎇

Охрабри ➡ Идентификувај ➡ Делувај – Пристап карактеристичен за работата на Младите можат, применет во многу проекти и програми, а од 2018 г. и во функционирањето на активното членство на организацијата.

Активното членство на Младите можат е суштински дел од организацијата и преку развој на истиот веруваме дека ќе ја зголемиме моќта на младите како катализатори на промени во денешното општество.

Ве повикуваме повторно да ни се придружите и во 2019та, да бидете наши активни членови и заедно, преку нашите дела и акции, да го направиме овој свет подобро место за живеењe!🌍✨
Со пополнување на овој формулар Вие го изразувате Вашиот интерес да станете активни членови на ММ во 2019 г., па следствено на ова ќе бидете исконтактирани со повеќе информации за зачленување, подмирување на членарина (500 денари за цела 2019 г.) и вклучување во нашите активности.

Со љубов,
💛

Име и презиме: *
Your answer
Пол/род: *
Датум на раѓање: *
MM
/
DD
/
YYYY
Телефон
Your answer
E-mail: *
Your answer
Искуство во невладини организации? *
Ако одговорот е ДА, наведете во кои, од кога и во која улога:
Your answer
Дали сте учествувале на обуки, семинари и слични форми на неформално образование? *
Ако одговорот е ДА, наведете кој ги организирал, на која тема и кога:
Your answer
Што те мотивира да станеш активен член на Младите можат? *
Your answer
Кои се твоите очекувања како активен член на Младите можат? *
Your answer
Потпис на членот (со наведување на име и презиме): *
Со овој потпис давам согласност за употребата на горенаведените податоци за целите на организацијата, истовремено потврдувам дека наведените лични податоци се точни и вистинити и ќе бидат третирани согласно Законот за заштита на лични податоци на РМ.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service