SannisShining -kysely blogista ja verkkovalmennuksesta
Hei! Kiitos kun otat osaa kyselyyni. Tämän kyselyn tarkoitus on tiedustella, millaisista teemoista olisit kiinnostunut lukemaan lisää blogissani https://sannisshining.fi/blogi/.

Lisäksi olen suunnittelemassa verkkokurssia, joka on räätälöity vanhemmille, jotka haluavat löytää ja vahvistaa oman perheen vahvuuksia, parantaa perheen sisäistä vuorovaikutusta ja kehitellä uusia, toimivia rutiineja sujuvamman perhearjen saavuttamiseksi. Voit myös ilmoittautua ennakkomarkkinointilistalle.

Blogini sisällöt käsittelevät positiivista psykologiaa, ratkaisukeskeisyyttä ja valmennusta. Näiden suurien teemojen sisällä viittaan myös neuropsykiatrisisiin oireyhtymiin (kuten ADHD, ADD, autisminkirjo, jne.) sekä erityisesti positiiviseen pedagogiikkaan ja -kasvatukseen. Nyt haluaisinkin kysyä sinulta, millaisista aiheista haluaisit lukea lisää?
Your answer
Millaiset aiheet mietityttävät sinua erityisesti oman lapsesi kasvatuksessa? Millaisiin kasvatuksellisiin haasteisiin haluaisit lisätukea?
Your answer
Oletko kiinnostunut erityislasten vanhemmille suunnatusta verkkovalmennuksesta, jossa opit tunnistamaan ja hyödyntämään koko perheen vahvuuksia, saat käytännön harjoittelua ratkaisukeskeisen ajattelun ja kielen hyödyntämisestä arjen haastavissa tilanteissa sekä sekä löydät juuri sinun perheellesi sopivia työkaluja sujuvampaan arkeen?
Jos vastasit edelliseen kysymykseen "Kyllä. Minulle saa lähettää lisätietoja verkkovalmennuksesta", kirjoitathan tähän sähköpostiosoitteesi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zoner Oy. Report Abuse - Terms of Service