Aanvraag Leids Mediafonds voor studenten
Met dit formulier vraag je als student subsidie aan bij het Leids Mediafonds voor een journalistiek product in de regio Leiden. Lees voor je de aanvraag indient het subsidiereglement op onze site goed door (https://www.leidsmediafonds.nl/reglement). De deadline voor het indienen van een aanvraag is 1 oktober 2022. De behandeling van de aanvraag duurt maximaal zes weken.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Korte toelichting
Aanvragen kunnen worden ingediend door studenten van Journalistiek en Nieuwe Media (Universiteit Leiden). Bij de aanvraag en publicatie moeten één of meer bestaande lokale media dat past bij het karakter van het project betrokken zijn. Let op: bij het indienen van de aanvraag moet bekend zijn welke bestaande media bij de aanvraag betrokken zijn.

Hieronder volgen eerst een paar vragen om vast te kunnen stellen wie je bent en of je aanvraag aan onze criteria voldoet. Aan het eind van het formulier vragen we je een inhoudelijke toelichting op de aanvraag te mailen naar info@leidsmediafonds.nl. Graag vanaf hetzelfde e-mailadres dat je in dit formulier opgeeft.

Als je vragen hebt over de aanvraag, mail die dan -voordat je het formulier invult- naar info@leidsmediafonds.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je wilt weten wat we met je door jou ingevulde gegevens doen, lees dan onze privacyverklaring (https://www.leidsmediafonds.nl/privacy-reglement).
Wat is je naam *
Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken? *
En op welk telefoonnummer? *
Omschrijf in maximaal 200 woorden het journalistieke product waarvoor je subsidie aanvraagt. Bij toewijzing van de aanvraag zetten we deze tekst op www.leidsmediafonds.nl/projecten. *
Welke docent zal als coach optreden bij de uitvoering van je journalistieke project? *
CRITERIA
Alleen aanvragen die voldoen aan onderstaande criteria en met ja worden beantwoord komen voor subsidie in aanmerking. We vragen je elk antwoord kort toe te lichten.
Je hanteert de normen van de journalistieke beroepsethiek en kwaliteit en werkt vanuit de journalistieke beginselen (o.a. hoor en wederhoor, onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig in berichtgeving, analyse en opinie). *
Required
Korte toelichting: *
Het project stijgt inhoudelijk of qua invalshoek en benadering uit boven de reguliere journalistiek en gaat verder dan het stellen van kritische journalistieke vragen. *
Required
Korte toelichting: *
Het voorgenomen product levert een journalistieke verdiepingsslag op een nieuwswaardig en actueel onderwerp in de Leidse samenleving. *
Required
Korte toelichting: *
In welk bestaand, lokaal journalistiek medium zal je productie gepubliceerd worden? Waarom heb je voor dit medium gekozen? *
Je bent bereid het gerealiseerde journalistieke product -uiterlijk 12 uur na het verschijnen daarvan- vrij en zonder kosten digitaal openbaar te maken. Bij de publicatie wordt vermeld dat die is gerealiseerd met een financiële bijdrage vanuit het Leids Mediafonds. *
Required
Toelichting en begroting
We vragen je tot slot in maximaal één A4 je aanvraag en het journalistieke product toe te lichten. Daarin maak je duidelijk:
- hoe, en tot welke publicatie(s) de aanvraag leidt,
- wat je journalistieke aanpak is,
- welke hoofdvraag je beantwoord wilt zien,
- wat de tijdsplanning is, en
- hoeveel uur je in het project gaat steken.

Tot slot vragen we je ons een rechtenvrije foto toe te sturen die betrekking heeft op het project en die we kunnen gebruiken voor publicatie op onze website als de aanvraag wordt toegewezen.

De aanvullende documenten (toelichting en foto) kun je mailen naar info@leidsmediafonds.nl vanuit het e-mailadres dat je hierboven hebt opgegeven.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy