Προεγγραφή στο ετήσιο σεμινάριο 440 ωρών (2017-2018) του Net Media Lab, Mind Brain R&D
Ετήσιο σεμινάριο «Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών(Τ.Π.Ε.)». 320 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 120 ώρες πρακτική.

Τα Σεμινάρια 400 και επιπλέον ωρών στην Ειδική Αγωγή, αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, Βάσει των Νόμων: Ν. 4415/2016, Τεύχος Α΄159/06.09.2016, Ν. 61048/Ε2/2017, Φ.Ε.Κ. 1239 Β /2017 και Ν. 4473 Τεύχος 1ο /30/5/2017,ΦΕΚ78/2017.

Ειδικότερα, τα σεμινάρια Ειδικής Αγωγής μετράνε για συμπερίληψη στον επικουρικό πίνακα:
Στον Επικουρικό Πίνακα εντάσσονται οι Εκπαιδευτικοί που είναι κάτοχοι πιστοποιητικού παρακολούθησης σεμιναρίων ετήσιας επιμόρφωσης – εξειδίκευσης στην ΕΑΕ από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποδεδειγμένης διάρκειας τουλάχιστον τετρακοσίων (400) ωρών.

Το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. (Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών) "Δημόκριτος" είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της χώρας και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΠΕΘ).

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για την προεγγραφή σας σε ολόκληρο (ΕΤΗΣΙΟ) ή στα επί μέρους σεμινάρια 32 ωρών του Net Media Lab για την ακαδημαϊκή περίοδο 2017-2018.

Η προεγγραφή σας σημαίνει προκράτηση της θέσης σας στο ετήσιο Κύκλο σεμιναρίων, ή σε κάποιο-α, από τα 10 χ 32ωρα επίμέρους σεμινάρια. Μετά την προεγγραφή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το πώς θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας και επομένως την οριστική σας εγγραφή. Η τελική κράτηση της θέσης σας γίνεται αφού τακτοποιηθεί η πληρωμή.

Το κόστος ΟΛΟΥ του Ετήσιου Κύκλου είναι 800 €, ενώ μεμονωμένα κάθε Σεμινάριο στοιχίζει 100€ (δηλαδή έχει γίνει έκπτωση 20% σε όσους παρακολουθήσουν το ΣΥΝΟΛΟ του ετήσιου κύκλου ), και μπορεί να καταβληθεί ΕΦΑΠΑΞ ή σε δύο (2) δόσεις των 400€ έκαστη

*ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.), τους Ανέργους, Πολύτεκνους, Φοιτητές κ.λ.π., που δεν είναι σε θέση να πληρώσουν με τους παραπάνω τρόπους (δηλ. Εφάπαξ ή σε δύο ισόποσες δόσεις), θα ισχύει η έκπτωση 20% ακόμα και με τμηματική πληρωμή.

ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος - Ινστ. Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών - Net Media Lab, Mind&Brain R&D
Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" - Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - Net Media Lab, Brain & R&D
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ *
Your answer
ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ *
Your answer
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Your answer
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΦΟΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Your answer
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΩΝ 400 ΩΡΩΝ
Επιθυμώ να προεγγραφώ σε όλον τον κύκλο του σεμιναρίου 400 ωρών *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms