Έντυπο Αίτησης Συμμετοχής Σχολικής Μονάδας και Εκπαιδευτικών στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω"
Σας παρακαλούμε να εισάγετε τα oνόματα και τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν από το σχολείo σας. Υπενθυμίζουμε ότι: α) η φόρμα συμπληρώνεται με ευθύνη του Διευθυντή της σχολικής μονάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων, β) από τα σχολεία που εντάσσονται για πρώτη χρονιά φέτος στο πρόγραμμα πρέπει να συμμετάσχουν κατ΄ελάχιστο τρεις εκπαιδευτικοί οποιασδήποτε ειδικότητας - με συμμετοχή ιδανικά ολόκληρου του Συλλόγου Διδασκόντων και γ) οι εκπαιδευτικοί που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα για πρώτη χρονιά έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στον πρώτο επιμορφωτικό κύκλο του Νοιάζομαι και Δρω και να διεκδικήσουν την πιστοποίηση 72 ωρών. Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση με μικρά γράμματα και ΟΧΙ κεφαλαία. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων από το σχολείο σας εκπαιδευτικών υπερβαίνει τους 10, σας παρακαλούμε να στείλετε τα ζητούμενα στοιχεία των επιπλέον συμμετεχόντων με e-mail στο chatzinikolaou@lrf.gr. Αν ο αριθμός είναι μικρότερος του 10, θα χρειαστεί να πατήσετε "Επόμενο" (χωρίς να συμπληρώνετε στοιχεία) μέχρι να φτάσετε στο τέλος της φόρμας. Σας υπενθυμίζουμε να πατήσετε "Υποβολή" όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και χαιρόμαστε ειλικρινά που θα μοιραστούμε μια χρονιά γόνιμων αλληλεπιδράσεων στο Νοιάζομαι και Δρω.
Email address *
Όνομα/Τίτλος Σχολικής Μονάδας *
Your answer
Νομός *
Your answer
Ταχυδρομική Διεύθυνση Σχολικής Μονάδας *
Your answer
Τηλέφωνο Σχολείου *
Your answer
Email Σχολείου *
Your answer
Όνοματεπώνυμο Διευθυντή/Διευθύντριας *
Your answer
Συμμετείχε κάποιος καινούριος στο σχολείο σας εκπαιδευτικός στο "Νοιάζομαι και Δρω" κατά το παρελθόν, ο οποίος ενδιαφέρεται να συνεχίσει φέτος ως μέλος της σχολικής σας ομάδας; *
Αν απαντήσατε "ναι" στην προηγούμενη ερώτηση παρακαλώ αναφέρετε το όνομά του/της και προσδιορίστε αν συμμετείχε μέσω άλλης σχολικής μονάδας (ποιας;) στην οποία υπηρετούσε ή μέσω του προγράμματος εξ αποστάσεως μεμονωμένης συμμετοχής εκπαιδευτικών στο "Νοιάζομαι και Δρω":
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms