Chilitaart voor Willy
Tijdens de maand oktober maakt Magpies chili voor Willy. En hoe kan ze dat beter dan in taartvorm?

Wie is Willy? Willy is een varkentje van 3 maand oud. Een echte gelukzak, want hij werd gered van de slacht en leidt nu een gelukkig leven in een opvang. Helaas hebben de meeste van zijn soortgenootjes niet zoveel geluk: ze groeien op zonder veel bewegingsruimte, zien bijna nooit daglicht en halen amper hun halve verjaardag...

Eva vzw zet zich in om ons voedselsysteem te verplantaardigen. Ze doet dat met campagnes die rechtstreeks op de consument gericht zijn, maar werkt ook samen met o.a. supermarkten, onderwijsinstellingen en grootkeukens om een groter publiek te bereiken. Met de actie "Chili voor Willy" wil Eva 20.000 euro inzamelen. Daarmee kunnen meer dan 25 grootkeukens begeleid worden om zich te verplantaardigen en kunnen heel veel Willy's gespaard worden.

Magpies zou liefst alle varkentjes stokoud zien worden in groene velden en draagt dus graag haar steentje bij. Daarom kun je in oktober chilitaart bestellen waarvan de winst naar Chili voor Willy gaat.

Allergie?
De chilitaart is sowieso vegan (dus ook ei- en lactosevrij), tarwe- en glutenvrij. De melen die ik gebruik, kunnen "sporen van gluten" bevatten. Maar geen probleem als dat een probleem is! Ik heb een voorraad glutenvrije melen staan. Gewoon even aangeven als je allergisch bent voor gluten of mais, dan vermijd ik die zaken. Dat is geen meerkost.PRAKTISCHE ZAKEN - - - - - - - - -


°°°
Je plaatst je bestelling hieronder. Kies eerst wanneer je je chilitaart wilt, op de volgende pagina kun je aangeven hoe je hem wilt: groot of extra groot, niet pikant of net heel heet en of er bepaalde ingrediëntrestricties zijn. Je krijgt daarna van mij een mailtje met de bevestiging, het adres van afhaling en de details voor betaling.

>>>
Afhalen gebeurt in Brugge, regio Sint-Jozef (buurt Entrepot) op weekdagen na 18 uur en in het weekend in de voormiddag. Op dinsdag en vrijdag is er meer flexibiliteit en kan het vaak vroeger dan 18 uur. Voor uitzonderingen mag je mij altijd een berichtje sturen (onderaan deze pagina). Ik krijg graag (e-)post :)

€€€
De grote taart (4-6p) kost jou 18 euro, daarvan gaat er 10 euro naar Willy.
De hele grote (8-10p) kost 27 euro, daarvan gaat er 15 euro naar Willy.

***
Omdat ik een grote fan ben van zero-waste, moedig ik het aan dat je je eigen taartdoos meebrengt voor afhaling. Heb je dat niet of lukt je dat niet, dan geef ik je een doos mee van gerecycleerd karton. Als je die niet nodig hebt, gaat er per taart die je hebt besteld een halve euro extra naar Willy (dat is de kostprijs van mijn dozen).

(((
Meer weten over Willy, EVA vzw of hun actie? Dan kun je surfen naar https://act.evavzw.be.

!!!
Bestel minstens 48 uur op voorhand. Dus: bestel op maandag om op woensdag af te halen, op dinsdag om op donderdag af te halen, enz.
Wanneer wil je chilitaart?
Je kunt meerdere datums aanvinken.
Ik wil (nog) geen chilitaart, ik heb eerst een vraag
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy