ÀRTIC TEATRE INSCRIPCIÓ 2022·23
Formulari d'inscripció als cursos regulars, formacions i intensius per a joves i adults d'Àrtic Teatre.

COM M'HE D'INSCRIURE?
  • Els grups preveuen un nombre de places limitades, normalment, 15 persones.
  • La reserva de la plaça a un curs regular o formació es garanteix amb l'ingrés de la matrícula anual i segons l'ordre cronològic de pagament.
  • La reserva de la plaça a un intensiu es garanteix amb l'ingrés de la quota de l'intensiu i segons l'ordre cronològic de pagament.
  • Un cop rebem aquest formulari t'enviarem la confirmació de disponibilitat de la plaça i les dades necessàries per a efectuar el pagament.
  • Un cop efectuat el pagament rebràs un segon correu confirmant que estàs inscrit/a al/s curs/os. Per evitar problemes amb la recepció dels nostres correus, si us plau poseu el correu articteatre@gmail.com com a direcció segura al vostre programa de correu electrònic. Si no podria anar a la carpeta de spam o correu no desitjat (coses dels servidors de correu).
SOBRE CANCEL·LACIONS
En el cas que la persona interessada cancel·li la seva participació, els abonaments tant de matrícules i quotes d'intensius només es retornaran si hi ha gent a la llista d'espera, o si la persona que va fer la inscripció té algú que la substitueixi.

EN CAS DE SUSPENDRE
En el cas de suspensió del curs/sos o intensiu/s (força major o falta d'assistens) es retornarà la quota íntegra que s'hagi efectuat per a la reserva de la plaça.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy