DECLARATIE
• Atat eu cat si minorul am luat la cunostinta normele de siguranta si obligatiile care ii revin pe parcursul activitatii desfasurate la Sala de catarat BLOKX (una si aceeasi cu CLIMBING BLOKS SRL) si sunt de acord sa participe la cursurile de initiere organizate in cadrul Salii de catarat BLOKX;
• Minorul a efectuat controalele medicale necesare care atesta ca starea sanatatii ii permite practicarea acestui sport.

Totodata, in cazul in care minorul nu respecta orarul antrenamentelor, indicatiile instructorilor, supraveghetorilor si ale responsabililor de spatiu, nu are un comportament si un limbaj civilizat pe timpul activitatii desfasurate in cadrul Salii de catarat BLOKX, nu foloseste in mod civilizat spatiul si materialele puse la dispozitie, va fi atentionat si corectat. Daca se repeta incalcarea regulilor, se poate recurge la interzicerea participarii la activitatile Centrului si la obligativitatea de a preda echipamentul, in caz de prejudiciu adus Centrului urmand sa suporte costurile aferente. In cazul accidentarii din cauza nerespectarii regulamentului si a normelor de securitate, CLIMBING BLOKS SRL este exonerata de orice raspundere.


Imi exprim acordul ca datele mele personale sa fie prelucrate conform reglementarilor in vigoare, așa cum am fost informat prin regulamentul intern.

Sunt de acord cu fotografierea si difuzarea imaginii minorului in actiunile de promovare a proiectelor CLIMBING BLOKS SRL. Declar ca nu avem si nu vom avea nicio pretentie fata de aceste difuzari/aparitii.

Email *
Nume complet Minor *
Nume complet parinte sau tutore legal al persoanei de mai sus *
Ocupatie
Telefon *
Data nasterii
MM
/
DD
/
YYYY
Sunt de acord *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy