eBoek "De Uitverkoren Wereld" - Gratis
Vul hieronder uw emailadres in, en u ontvangt gratis het hele eBoek "De Uitverkoren Wereld' (Gerbrand Muller, Uitgeverij Sneeuwstorm).

Chris Keulemans over De uitverkoren wereld:
'Het is een tomeloos boek. Elke zin staat als een huis, hier is een ambachtelijk meester aan het woord die zijn registers bespeelt als een orgel, maar dit is een boek waarin huizen opdoemen en net zo snel weer verdwijnen – en zo trekken ook de zinnen in razend tempo voorbij. Terwijl je er nog bij stil staat om ze goed in je op te nemen word je alweer verder gesleept.'

Chris Keulemans is de oprichter van poëzieboekwinkel Perdu in Amsterdam en voormalig directeur tolhuistuin Amsterdam.

Citaat:
"Wat zat hij hier? Hoe was hij hier verzeild geraakt, wat was er met hem gebeurd? Er was niets met hem gebeurd. Nee... hij was nog wie hij was: niet hij, maar de wereld was veranderd. Hij had al gauw niets meer van die verandering begrepen en daarom was hij opgehouden erover na te denken. Zijn verstand had erbij stilgestaan en hij had het allemaal maar over zich heen laten komen. De verandering, de verwording... Verwording, zo mocht hij de gedaanteverwisseling die de wereld had ondergaan wel noemen."

www.uitgeverij-de-sneeuwstorm.boekcoop.nl

U ontvangt normaliter binnen een uur uw aanvraag. Indien dit niet gebeurt verzoeken wij u een email te sturen naar bookcoopnl@gmail.com, dan proberen we het eBoek zo snel mogelijk alsnog bij u te bezorgen.

Met vriendelijke groet,
Boeken Coöperatie Nederland,
www.boekcoop.nl

Emailadres *
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms