Inschrijvingen nieuwe leden scouts Gits 2021 - 2022
Dit formulier geldt alleen voor nieuwe leden, was de ingeschrevene vorig jaar al lid, dan zult u het ander formulier moeten invullen (per kind één formulier).

Voor nieuwe leden is er altijd een proefperiode die geldt voor 2 activiteiten.
Voor kapoenen en welpen is dit dus zondag 25 september en zondag 3 oktober van 9u30-11u30.
Voor Jongverkenners is dit dezelfde datums maar van 9u-11u30.
Voor verkenners is dit de vrijdagavond 24 september en 1 oktober van 19u30-22u00.
Voor Jins is dit ook dezelfde vrijdagavonden maar van 19u30-22u30.
na deze proefperiode is een inschrijving noodzakelijk om verzekerd te zijn.

Voor meer info voor u uw zoon of dochter inschrijft kunt u altijd een leider contacteren of mailen naar scoutsgroepgits@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Achternaam *
Voornaampje *
E-mailadres *
Via dit e-mailadres zal alle communicatie van scouts Gits verlopen.
Geboortedatum lid *
MM
/
DD
/
YYYY
Tak *
Telefoonnummer *
Adres *
Het lidgeld bedraagt 35 euro en dient overgeschreven te worden naar het rekeningnummer van Scouts Gits: BE18738604091265 met in de mededeling ‘Voornaam + Naam + tak’.
We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van de scouts en daarbij mag geld geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 11 euro lidgeld. Je kan hierover iemand van de leiding aanspreken of mailen naar scoutsgroepgits@gmail.com. We verzekeren jullie dat dit alles in het volste vertrouwen zal gebeuren. Meer info: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld. Ook kan u een andere sociale korting aanvragen via de vrijetijdspas van de gemeente Hooglede, hier is de korting maar 50 procent, maar deze kan ook voor andere vrijetijdsbestedingen worden gebruikt binnen de gemeente. Deze twee kortingen zijn NIET cumuleerbaar, u moet dus kiezen. Meer info: https://www.hooglede.be/vrijetijdspas
Medische fiche
Na het invullen van dit document én het overschrijven van het lidgeld wordt een uniek lidnummer aangemaakt. Dit lidnummer zullen we naar uw email doorsturen met een bijhorende handleiding om de digitale medische fiche in te vullen. Dankzij de informatie uit de medische fiche kunnen wij als leidingsploeg op een veilige en juiste manier reageren in een noodsituatie.
Opmerkingen
Wij zien jullie graag op de eerste vergadering!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy