Inlichtingenformulier Speler Leuven Bears (+18)
Een "Inlichtingenformulier" is geenszins beslissend over een aansluiting. Het is pas na het vervullen van de nodige formaliteiten dat de kandidaat-speler kan beschouwd worden als aangesloten. Het indienen van een inlichtingenformulier staat dus niet gelijk aan een aansluiting.
De aanvragen worden per leeftijdsreeks opgenomen in een wachtlijst, in volgorde van de datum van aanvraag, en er wordt nagegaan of er nog plaats vrij is en zo ja in welke ploeg. De kandidaat-speler wordt op de hoogte gehouden van het resultaat van zijn aanvraag. Leuven Bears heeft diverse ploegen per leeftijdsreeks en traint op meerdere locaties in en rond het Leuvense.
Kandidaat-spelers zonder ervaring kunnen bij Leuven Bears terecht bij de LeuvenBears4Fun (onder voorbehoud van verderzetting van deze ploeg). Voor mutaties (spelers die zijn aangesloten bij een andere club) beslist de sportieve staf op basis van het inlichtingenformulier en spelerscurriculum of de kandidaat-speler al dan niet wordt uitgenodigd voor een testtraining. Het resultaat van die training is bepalend voor het aanvaarden of weigeren van de aansluiting.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy