36 Mountains RADIONICE
U sklopu ovogodišnjeg 36 Mounatins festivala održati ćemo četiri besplatne radionice za posjetitelje. Molimo sve zainteresirane da popune ovaj obrazac, jer je broj polaznika limitiran. Radionice će se održati u Klubu Hdlu-a, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb, od 11-20 sati u subotu 9.9.2017.

Napominjemo da su radionice LINOREZ i IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA na engleskom jeziku, te kako su primjerene za starije od 13 godina.

POPIS RADIONICA:

Ena Jurov, Leila Kasumović i Marina Jukić - VJ ZABAVA - 11:00-14:00h
Olle Halvars i Tomas Nilsson - LINOREZ RADIONICA - 14:00-16:00h - POPUNJENO
Tena Letica Tkalčević - PAPERCUTTING - 16:00-17:00h
Puk Ewdokia - IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA - 17:30-20:00 - POPUNJENO

KRATKI OPIS RADIONICA:

VJ ZABAVA - u sklopu programa Dizajnerska početnica održati će se radionica u kojoj će polaznici saznati kako kreirati i pokrenuti vizualni sadržaj koji je u simbiozi s glazbenim. Cilj radionice je napraviti scenografiju, odnosno projekciju za bilo koju vrstu glazbe kroz zabavnu i eksperimentalnu suradnju s ostalim sudionicima. Prvi dio radionice (izrada materijala) će se odvijati od 11:00-14:00, a prezentacija navečer uz live DJ-a od 20:30h. Radionica je namjenjena prvenstveno srednjoškolcima.

LINOREZ RADIONICA - naučite osnove linoreza i izradite svoju crno-bijelu grafiku. Na kraju radionice linorezi svih polaznika biti će spojeni zajedno i tako će se izraditi kolektivni poster u dimenziji 2x2m. Metode Ollea i Tomasa su eksperimentalne, spontane i proizlaze od "do it yourself" metode.

PAPERCUTTING - Papercutting je tradicionalna tehnika rezanja papira koja se iz daleke Kine, tokom povijesti, proširila na sve dijelove svijeta. Najstariji sačuvani primjer datira iz davnog 6. stoljeća, a zahvaljujući svojoj vrlo dugoj tradiciji, 2009. godine upravo je kineski papercutting uvršten i na UNESCO-vu listu nematerijalne kulturne baštine. Tradicionalni kineski papercut izrađuje se od crvenog papira i najčešće se kao dekoracija vješa na vrata ili prozore. Načite izraditi svoju minucioznu i delikatnu papirnatu sliku, koju ćete nakon radionice ponijeti doma.

IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA - radionica kreće od izrade vlastitog bloka, uz posebne metode preklapanja i šivanja papira. Puk Ewdokia umjetnica je iz Danske, koja će prezentirati određene tehnike crtanja, te će svi polaznici naučiti kako sa određenim vježbama svoju kreativnost prebaciti u formu dnevnika, kojeg su prethodno sami izradili.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@36mountains.com

Email address
Ime
Your answer
Prezime
Your answer
Godina rođenja
Your answer
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms