36 Mountains RADIONICE
U sklopu ovogodišnjeg 36 Mounatins festivala održati ćemo četiri besplatne radionice za posjetitelje. Molimo sve zainteresirane da popune ovaj obrazac, jer je broj polaznika limitiran. Radionice će se održati u Klubu Hdlu-a, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb, od 11-20 sati u subotu 9.9.2017.

Napominjemo da su radionice LINOREZ i IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA na engleskom jeziku, te kako su primjerene za starije od 13 godina.

POPIS RADIONICA:

Ena Jurov, Leila Kasumović i Marina Jukić - VJ ZABAVA - 11:00-14:00h
Olle Halvars i Tomas Nilsson - LINOREZ RADIONICA - 14:00-16:00h - POPUNJENO
Tena Letica Tkalčević - PAPERCUTTING - 16:00-17:00h
Puk Ewdokia - IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA - 17:30-20:00 - POPUNJENO

KRATKI OPIS RADIONICA:

VJ ZABAVA - u sklopu programa Dizajnerska početnica održati će se radionica u kojoj će polaznici saznati kako kreirati i pokrenuti vizualni sadržaj koji je u simbiozi s glazbenim. Cilj radionice je napraviti scenografiju, odnosno projekciju za bilo koju vrstu glazbe kroz zabavnu i eksperimentalnu suradnju s ostalim sudionicima. Prvi dio radionice (izrada materijala) će se odvijati od 11:00-14:00, a prezentacija navečer uz live DJ-a od 20:30h. Radionica je namjenjena prvenstveno srednjoškolcima.

LINOREZ RADIONICA - naučite osnove linoreza i izradite svoju crno-bijelu grafiku. Na kraju radionice linorezi svih polaznika biti će spojeni zajedno i tako će se izraditi kolektivni poster u dimenziji 2x2m. Metode Ollea i Tomasa su eksperimentalne, spontane i proizlaze od "do it yourself" metode.

PAPERCUTTING - Papercutting je tradicionalna tehnika rezanja papira koja se iz daleke Kine, tokom povijesti, proširila na sve dijelove svijeta. Najstariji sačuvani primjer datira iz davnog 6. stoljeća, a zahvaljujući svojoj vrlo dugoj tradiciji, 2009. godine upravo je kineski papercutting uvršten i na UNESCO-vu listu nematerijalne kulturne baštine. Tradicionalni kineski papercut izrađuje se od crvenog papira i najčešće se kao dekoracija vješa na vrata ili prozore. Načite izraditi svoju minucioznu i delikatnu papirnatu sliku, koju ćete nakon radionice ponijeti doma.

IZRADA VIZUALNOG DNEVNIKA - radionica kreće od izrade vlastitog bloka, uz posebne metode preklapanja i šivanja papira. Puk Ewdokia umjetnica je iz Danske, koja će prezentirati određene tehnike crtanja, te će svi polaznici naučiti kako sa određenim vježbama svoju kreativnost prebaciti u formu dnevnika, kojeg su prethodno sami izradili.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na info@36mountains.com

Email address *
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms