Beställning av individanpassat träningsupplägg utan coaching
Via detta formuläret kan du beställa ett träningsprogram skapat för dig och dina mål. För tillfället skapar jag enbart träningsupplägg för gymmet.
Detta ingår:
  • 8 veckors träningsupplägg som inkluderar övningar med demovideos, sets, reps, tempo, RIR och vila.
  • Upplägget levereras via Google Sheet där du kan tracka dina resultat.
  • Träningsguide som ger dig grunden för hur du tränar effektivt och som ger förståelse för ditt program och dess variabler.
Pris: 1195 kr

I den här tjänsten ingår det ingen 1:1 coaching så som feedback på teknik eller utförande, men självklart besvarar jag frågor om upplägget generellt om det är något du behöver få förtydligat.

Efter att du har fyllt i formuläret kommer jag kontakta dig med eventuella frågor och betallänk. När betalningen är genomförd kommer du få ditt träningsupplägg levererat inom 7 arbetsdagar.

Eftersom detta är en individanpassad tjänst har du ingen ångerrätt på köpet efter att ditt upplägg är levererat.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
För- & efternamn: *
Ålder (du måste vara minst 18 år): *
Gmail adress (om du inte har någon behöver du skapa en för att kunna redigera i ditt träningsupplägg): *
Träningserfarenhet: *
Vad är ditt/dina träningsmål? *
Berätta om din nuvarande träning. Hur många dagar i veckan tränar du? Följer du något program? Delar du upp dina muskelgrupper? Vilka övningar utför du? *
Vad har du tillgång till för utrustning? Anser du att du har ett "normalutrustat" gym? Är det någon "vanlig" maskin (t ex. benspark) ditt gym saknar? Ge mig en överblick för vilka maskiner och redskap du har. *
Har du tillgång till någon av följande maskiner/redskap? (Det är inget måste att ha dessa maskiner, utan dem tillhör maskiner/redskap som jag sett inte alltid finns att tillgå. Har du dessa vet jag om att det finns möjlighet att ha med dem i ditt upplägg)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy