Jobba hos Bedriva
Vad ska jag kunna?
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos Bedriva!

Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare, och för tillfället behöver vi förstärkning på hel- eller deltid inom ett eller flera av följande områden (i hyfsad rangordning):
- PHP (WordPress, Drupal, CakePHP)
- Node.js (Node/Meteor)
- Frontend (Javascript, AngularJS, HTML5, CSS)
- Mobilutveckling (Phonegap/Cordova, Ionic, native Android/iOS/Windows Phone)

Vi söker en kreativ, lösningsfokuserad och teknikuppdaterad konsult som vill arbeta hos oss på deltid. Är du kanske student? Vår ambition är att du utvecklas med Bedriva och växer in i företaget, för att sedan kunna övergå till en heltidsanställning när det passar (om du inte har möjlighet till det från början).

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Magnus Johansson på 073-624 26 75.

Varför jobba hos Bedriva?
Bedriva består idag av endast en person, Magnus som är ägare och konsult. Du kommer därför att representera ett halvt företag och har stora möjligheter att utvecklas och forma både ditt arbete och företaget som du vill. Bedriva arbetar strukturerat men flexibelt med flera välkända kunder och har delägarskap i flera andra bolag, vilket innebär ett litet annorlunda synsätt på våra uppdrag. I flera projekt arbetar vi med den absolut nyaste tekniken som finns tillgänglig.

Bedriva sitter idag centralt, i luftiga och nyrenoverade lokaler bredvid Karlstad CCC tillsammans med en kreativ produktionsbyrå och ett par mindre bolag, så det finns mycket trevligt fôlk i omgivningen.

Anställningen utgår från behov och kan variera mellan olika veckor. Vi planerar tillsammans och kan därmed lägga upp en plan som passar dig och din tid.

Uppgifter om dig
E-postadress *
Your answer
Skriv lite om dig själv *
Vem är du? Vad kan du? Vad vill du lära dig? Hur mycket kan du tänka dig att jobba?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bedriva Sverige AB. Report Abuse - Terms of Service