Gestalt Alapképzés 2018 ősz
Jelentkezésed beérkezése után visszaigazolást és számlát küldünk. Kérjük, hogy az összeget a számla kézhezvétele után legkésőbb 8 nappal fizesd be. A jelentkezési lap kitöltése jelentkezésnek minősül, ami a kézhez kapott visszaigazolással válik elfogadottá. Amennyiben egy héten belül nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az andrea.1.kun@gmail.com e-mail címen, vagy a 20/777 06 70-es telefonszámon. Köszönjük!
A képzés vezetője: Kun Andrea
Név
Your answer
E-mail cím:
Your answer
Számlán szereplő név vagy cégnév:
A számlát az itt megadott névre álltjuk ki. Ha utólagos adatmódosítás miatt kéred a számla sztornózását, adminisztrációs díjat számítunk fel. (1.500 Ft + ÁFA). A részvételi díj kapcsán megjelölt kedvezményeket csak magánemberként tudod igénybe venni, ezért kedvezményes részvétel esetén cégre szóló számlát nem tudunk kiállítani.
Your answer
Számlázási cím:
Your answer
Telefon / Mobil:
Your answer
Levelezési cím:
Your answer
Részvételi díj és kedvezmények
A MaG-tagoknak járó 20% kedvezményt akkor veheted igénybe, ha már MaG-tag vagy, vagy ha a jelentkezéseddel együtt kitöltesz egy belépési nyilatkozatot a MaG-ba, és befizeted a tagdíjat. Belépni a MaG-ba a www.gestalt.hu oldalon tudsz.
Lemondási feltételek
Visszalépés csak írásban lehetséges. A részvétel visszamondása esetén, ha a kurzust megelőző 2 héten belül történik, 25% + ÁFA adminisztrációs költséget számolunk fel. A kurzust megelőző 2 napon belüli lemondás esetén a résztvevő a teljes díjat köteles megtéríteni. A bejelentett résztvevő helyettesítésére természetesen van lehetőség.
Honnan értesült a Gestalt Alapképzésről?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service