JELENTKEZÉSI LAP ÖSSZEÍRÓI ÁLLÁSPÁLYÁZATHOZ

Tisztelt Jelentkező!

Ennek a Jelentkezési Lapnak a kitöltésével Ön azt a szándékát erősíti meg, hogy összeíróként, kérdezőként alkalmazásban kíván dolgozni a Központi Statisztikai Hivatal adatfelvételeiben. A Jelentkezési Lapot azt követően válaszolja meg, hogy előzőleg megismerte a munka tartalmát, a munkavégzés körülményeit, az összeírói munkakörben való alkalmazás feltételeit.
Kérjük, gondosan töltse ki ezt a Jelentkezési Lapot, a szükséges adatokat büntetőjogi felelőssége tudatában adja meg.

A tabulátorral vagy egérrel haladjon a kérdések mentén, és kattintson rá az Önnek megfelelő válaszlehetőség melletti karikára (ha csak egy választ jelölhet meg), négyszögre (ha több választ is megjelölhet), vagy írja be a kérdést követő üres mezőbe a saját válaszát. Ha Önnek az internetes beállítása angol nyelvű, előfordulhat, hogy az "Egyéb" válaszlehetőség "Other" néven jelenik meg. A különböző oldalak alján a „Vissza” („Back”) és a „Folytatás” („Continue”) gombokkal válthat. Ha az adott oldalon minden kérdést megválaszolt, a „Folytatás” gombbal továbbléphet a kitöltésben. Ha korábbi válaszain szeretne módosítani, a „Vissza” gombbal teheti azt meg. Miután minden kérdést megválaszolt, a kérdőív végén található "KÜLDÉS" (vagy angol internet beállítás esetén a "SUBMIT") gombra kattintva tudja eljuttatni hozzánk a Jelentkezési Lapot. Kérjük, mielőtt erre a gombra kattint, nézze még egyszer át a kérdőívet, mert ezt követően már nincs további lehetősége a javításra.
Munkatársaink igyekeznek mielőbb tájékoztatni Önt a pályázata eredményéről. Ezt követően kerül majd sor a munkaszerződés aláírására és a munka megkezdésére. Reméljük, hamarosan Önt is összeíróként üdvözölhetjük!

    This is a required question