Upisnica u Softball Klub Princ
Zaštita osobnih podataka
Sva obrada osobnih podataka vršit će se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.travnja 2016 („GDPR”).
Upoznat/a sam s time da će se osobni podatci prikupljeni na temelju ove Pristupnice koristiti u sljedeće svrhe: učlanjenje djeteta u Udruženje, realizacja međusobnih prava i obveza između djeteta i Udruženja, izrada rasporeda grupa za treninge, sudjelovanje djeteta u natjecanjima i općenito u aktivnostima u organizaciji kluba, obavještavanje o aktivnostima kluba i ostvarivanje svih drugih zakonskih obveza kluba.
Poznato mi je da će se podaci prikupljenima na temelju ove Pristupnice koristiti samo u ovdje predviđene svrhe, da se neće bez postojanja valjane pravne osnove prenositi trećim osobama, te da će se čuvati samo ono vrijeme koje je potrebno za ostvarivanje svrhe prikupljanja.
Također, upoznat/a sam s time da od Kluba imam pravo zatraži pristup osobnim podacima i ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, kao i da imam pravo uložiti prigovor na obradu koju provodi Klub te prava na prenosivost podataka. Osim toga, u vezi s obradom osobnih podataka poznato mi je i da imam pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podatka.

Korištenje foto-video materijala
Upoznat/a sam s time da Klub ima i koristi Facebook, Instagram i YouTube profil pod nazivom „Softball Klub Princ” te da putem tih kanala objavljuje fotografije i video snimke vezane uz aktivnosti koje provodi. Tako je moguće da se na navednim kanalima objavljuju snimke ili fotografije s natjecanja, treninga, aktivnosti na kojima sudjeluje i Vaše dijete. Opisani sadržaj objavljivat će se putem navedenih kanala u svrhu upoznavanja roditelja i drugih zainteresiranih osoba s načinom rada i aktivnostima Kluba. Klub ne obljavljuje materijale koji nisu povezani s njegovim aktivnostima. Kako bi se na navedenim materijalima moglo pojavljivati i Vaše dijete, Klub mora imati Vašu suglasnost.

Suglasnost za objavljivanje
Uz provođenje aktivnosti u organizaciji Kluba, kada se upišete u SK Princ slažete se da se fotografije i video materijali sa naših aktivnosti, a na sudjeluje nastupa Vaše dijete, objavljuju na društvenim mrežama i na webstranici kluba.
Gore navedenu suglasnost možete u svakom trenutku povući te u svakom trenutku možete obavijestiti Klub da želite da se pojedina fotografija ili snimka ukloni. Suglasnost možete povući tako da o tome, pisanim putem, obavjijestite Klub na email adresu.
Email address *
Ime i prezime djeteta *
OIB djeteta *
Adresa stanovanja *
Škola i razred
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Broj mobitela - DJETETA *
Ime majke i broj mobitela *
Ime oca i broj mobitela *
Email majke
Email oca
Članarina
Članarina za svakog novog igrača je prvi mjesec dana besplatna, a nakon toga mjesečno iznosi 75 kn. Članarina se plaća za 10 mjeseci u godini (za srpanj i kolovoz ne dijelimo uplatnice). Ako ne želite na email, trener dijeli uplatnice u 1. mjesecu za 1.- 6. Mjeseca, pa opet u 9- mjesecu (9.-12. Mjeseca). Uplaćujete za svaki mjesec posebno, ne trebate odjednom, ali zbog jednostavnosti šaljemo odjednom više mjeseci
Plaćanje članarine *
Required
Oprema
Svako dijete ima klupsku opremu koju koristi za vrijeme treninga (palice, kacige i ostalo). Ako se vaše dijete vidi u ovom sportu i nakon godine dana treniranja, preporučamo kupnju vlastite rukavice, jer je to u načelu osobna oprema koju mi za sam početak osiguravamo svakom igraču, ali nakon nekog vremena svaki igrač treba imati svoju vlastitu rukavicu. Kada i ako budete zainteresirani, obratite nam se slobodno jer u Hrvatskoj nije moguće nabaviti opremu za softball, a ako nabavljate sami putem interneta da ne pogriješite oko odabira.
Dokumenti za savez
Prijava za igranje je potrebna ispunjena:
1 / ZAHTJEV: http://www.softball.hr/dokumenti-files/dokumenti/zahtjev-za-prvu-registraciju-2016.doc
2 / Scan, fotografija dokumenta (osobna, putovnica, domovnica, rodni list)
3 / Fotografija igrača
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy