Inschrijfformulier/Registration form NK E-Mountainbike (niet licentiehouders) & Funklasse, 24 & 25 augustus 2019 Zoetermeer
Welkom op het inschrijfformulier van Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart. Middels dit formulier kunt u zich aanmelden voor het NK E-Mountainbike (niet licentiehouders) en de Funklasse in Zoetermeer. Licentiehouders (dus ook jeugdlicentiehouders) kunnen zich niet inschrijven voor de Funklasse. Alleen leden met een KNWU basislicentie kunnen zich inschrijven voor de Funklasse. Via de KNWU kunnen de licentiehouders zich inschrijven voor de wedstrijden van de categorie waar toe ze behoren.

Welcome to this registration form of the Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart. With this form you can register for the Funklasse.
Email address *
Voornaam / First name *
Achternaam (met voorvoegsels)/ Surname (including prefix) *
Plaats / City *
Land / Country *
Email *
Email is required to inform you about changes in the event.
Geboortedatum / Date of birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Basislicentie nummer KNWU (Dutch riders only)
Stuurbord nummer (indien van toepassing) (Dutch riders only)
Chipnummer (indien van toepassing)
3 Nations Cup Zoetermeer, NK E-Mountainbike (24 augustus) & Funklasse (25 augustus 2019) *
Let op: licentiehouders (dus ook jeugdlicentiehouders) dienen zich aan te melden via de KNWU voor hun categorie. De kosten voor het NK E-Mountainbike en voor de Funklasse categorieën kunnen alleen ter plaatse voldaan worden.
Door deel te nemen aan onze wedstrijden gaat u akkoord voor het plaatsen van beeldmateriaal, naamsvermelding e.d. op onze mediaplatformen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy