Nomineringar till Biljardgalan 2020
Via det här formuläret skickar du in nomineringar till Biljardgalan 2020. Du kan enbart nominera till en kategori per inskickat formulär. Vill du nominera i flera kategorier öppnar du formuläret igen när du har skickat in din nominering.

Nomineringar till Årets förening, Årets ledare och Årets eldsjäl ska avse insatser under säsongen 2019/20.

Nomineringar till SBF:s Hedersutmärkelse är inte begränsade till ett visst år eller en viss säsong, då priset är tänkt att uppmärksamma viktiga insatser för svensk biljardsport under en längre tid. Det går därför att nominera både nu aktiva personer och personer som kanske inte är aktiva idag men har spelat en viktig roll för biljardens utveckling.
Sista nomineringsdag är den 31 oktober 2020
Efter nomineringstidens utgång kommer förbundsstyrelsen att välja ut ett antal nominerade i varje kategori och presentera dessa på hemsidan.
Kategorier
Årets förening
Årets förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet. Föreningen har under säsongen gjort något som främjar biljardsporten i Sverige.

Årets Ledare
Ett pris för att lyfta det goda ledarskapet. Ledaren ska stötta och locka fram det bästa hos deltagarna och vara hängiven sin uppgift som ledare i sin förening. Det kan vara en tränare, styrelseledamot, styrelseordförande eller någon som på annat sätt utmärkt sig under året i en ledarroll.

Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. En person som gör biljardsporten bättre för andra.

Svenska Biljardförbundets Hedersutmärkelse
Delas ut till individer, föreningar eller organisationer som under lång tid har utvecklat, representerat, stöttat eller på annat vis har främjat svensk biljard på ett föredömligt och förtjänstfullt sätt, både nationellt och internationellt.

Välj kategori *
Namn på den du nominerar *
Vilken förening tillhör personen?
Skriv en så tydlig motivering som möjligt. Vad motiverar utmärkelsen? Vad har den/de nominerade gjort för att sticka ut? För Svenska Biljardförbundets Hedersutmärkelse ges med fördel en tydlig redogörelse för insatser, prestationer, initiativ och liknande inom biljardsporten. *
Ditt namn *
Din e-post *
Biljardgalan arrangeras i år i digital form på grund av rådande restriktioner.
Mer information kommer att finnas på www.biljardforbundet.se
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy