Tilaa "Avoimuus voittaa"-palvelupaketti
Mahtavaa nähdä sinut täällä!

Jos olet pohtinut siirtymistä voittajien puolelle, olet oikeassa paikassa! "Avoimuus voittaa"-palvelupaketissa saat käyttöösi Suomen parhaan avoimen lähdekoodin paikkatietojärjestelmien asiantuntijatiimin, joka selvittää organisaatiosi tarpeet ja mahdollisuudet avointen paikkatieto-ohjelmistojen hyödyntämiseksi. Tiimimme johdattaa organisaatiosi johdon tai yksikkövastaavan avointen paikkatietojärjestelmien maailmaan, josta valikoimme optimaalisimmat työkalut organisaation käyttöön.

Voimme selvityksen yhteydessä myös tutkia, miten organisaatiosi voi saada suoria kustannussäästöjä avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen (FOSS4G) käyttöönotosta. Suurin syy syntyviin säästöihin on kaupallisten ohjelmistojen lisenssi-, ylläpito- ja tukikustannusten poistuminen. Yleensä FOSS4G-työkalujen ensimmäisen vuoden käyttöönottokustannukset (mm. asennus, koulutus, tuki...) vastaavat kaupallisten ohjelmistojen vuoden maksuja organisaatiossa. Toisena vuotena FOSS4G-työkalujen käytöstä ei tule kustannuksia välttämättä lainkaan. Toki koulutus, tuki ja kehitys voivat organisaation tarpeiden mukaan jatkua myöhemminkin. FOSS4G-työkaluista ei tule ikinä erikseen lisenssimaksuja!

Palvelupaketti sisältää seuraavat palvelut:

- "Johdanto FOSS4G-työkaluihin"-koulutuksen (2 h)
- Esiselvitys FOSS4G-työkalujen tarpeista ja mahdollisuuksista (10 yksikköä tai 10 haastattelua)
- Suunnitelma FOSS4G-työkalujen käyttöönotosta

Hinta:

Palvelupaketti organisaatiolle 5000 € (+ ALV)

Jos haluat lisätietoja palvelupaketista, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@gispo.fi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Missä toivoisit koulutuksen järjestettävän?
Milloin haluaisit toteuttaa koulutuksen?
Your answer
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Organisaatio
Your answer
Laskutustiedot *
Your answer
Lisätietoa
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gispo. Report Abuse